Şumudică: „Am mai văzut odată meciul în vis!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şumi şi-a făcut debutul în Giuleşti cu o victorie clară, iar pentru dansul de la goluri a primit deja o poreclă, „Roger Milla“. Şumudică a trăit meciul cu FC Vaslui ca un suporter. S-a agitat încontinuu, a urlat la jucătorii săi, a lovit cu pumnii şi cu picioarele în banca de rezerve la ratări, iar golul lui Herea l-a găsit euforic.

Cu gesturi largi, antrenorul a continuat să facă show şi după pauză, stârnind chiar şi atenţia centralului Balaj, care i-a transmis să-şi stăvilească emoţiile. Golul lui Cesinha l-a dezlănţuit însă. În paşi de samba, Şumudică s-a îndreptat către brazilian şi l-a pupat pe chelie. Antrenorul şi-a rememorat gesturile a doua zi: 

"A fost primul meu meci în Giuleşti, l-am trăit altfel. Prin acel dans m-am descărcat psihic. Îmi doream foarte mult pentru suporteri o victorie la debut, mai ales că FC Vaslui era un adversar periculos. Am auzit că mi se spune Roger Milla, dar nu se mai pune problema să dansez. A fost ultima dată". Tehnicianul a povestit apoi că primul lui succes la Rapid l-a urmărit şi în somn: „Am mai văzut odată meciul în vis".

Le-a spus jucătorilor că-i iubeşte!

După meci, Marius Şumudică a ţinut să-şi felicite jucătorii şi să le spună că-i iubeşte! „Era foarte fericit, cel mai fericit. A discutat cu fiecare dintre noi", au povestit rapidiştii. „Este victoria jucătorilor şi a publicului", a ţinut antrenorul să le întoarcă aprecierea.

Şumi le cere apoi elevilor săi să joace şi cu Unirea pentru fani: „Sper să fac acest public minunat fericit, iar băieţii au înţeles acest mesaj de la mine. Vreau să readucem samba în Giuleşti. Suntem un grup unit, care poate bate pe oricine. Mergem la Urziceni să ne întoarcem cu punct sau cu puncte".

Îl vor pe fratele lui Moraes

Rapidiştii vor să se întărească în atac şi sunt foarte aproape de a-l aduce în Giuleşti pe fratele lui Junior Moraes, Bruno, care în trecut a evoluat şi la FC Porto. Marius Şumudică a recunoscut negocierile cu atacantul brazilian. Pentru meciul cu Unirea Urziceni, Rapid se va putea baza şi pe Cassio, care a primit ieri cartea „verde" şi va fi complet refăcut, după ce a suferit şi o contractură.

"Şumudică va fi unul dintre cei mai buni antrenori ai României. E băiat umblat, vorbeşte două-trei limbi, e ambiţios, stă de dimineaţa până seara pe stadion. "
Mitică Dragomir
preşedinte LPF

"Şumudică a arătat că e un antrenor bun şi are şansa de a deveni unul extraordinar. Îl felicit pe Dinu Gheorghe pentru că l-a adus la Rapid.
George Copos
patron Rapid

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite