Şumudică: „Voi miza în retur tot pe Bozovici şi pe Lazăr!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Şumudică anunţă că-i va folosi pe Costin Lazăr şi pe Vladimir Bozovici în retur, chiar dacă aceştia refuză să semneze noi contracte cu Rapid. Bozovici şi Lazăr pot pleca gratis din vară fără ca George Copos să mai primească bani. Dinu Gheorghe şi Şumudică i-au ameninţat iniţial pe cei doi jucători: „Nu semnaţi noi contracte, nu jucaţi!”

Cum în această iarnă în Giuleşti n-au mai fost bani de transferuri, Şumudică a schimbat placa şi a decis să-i folosească pe Lazăr şi pe Bozovici. „Sunt doi jucători importanţi care cred că vor continua cu noi. Eu mi-i doresc şi sper să fie alături de mine în acest retur. Îi voi folosi indiferent că semnează sau nu", a anunţat antrenorul.

Totuşi, Şumudică mai vrea întăriri în defensivă: „Nouă ne trebuie cel puţin un fundaş central şi, în cazul în care Rui Duarte nu se întoarce, un fundaş dreapta. L-am adus şi pe Mladen, care este un jucător interesant, recomandat de selecţiile de la naţionala de tineret, şi din punctul ăsta de vedere înseamnă că are o anumită valoare". Şumudică a vorbit şi despre Pancu şi despre Olberdam:

„De Pancu nu trebuie să mai discut, iar Olberdam e un fotbalist bun care, cu siguranţă, ne va ajuta în acest retur. Mi-am dorit foarte mult să-l aduc şi eu spun că va face faţă fără probleme la Rapid".

„Nu l-am vrut pe Burdujan"

Antrenorul Rapidului, Marius Şumudică, nu a dorit să comenteze transferul atacantului Lucian Burdujan la Steaua, spunând că a refuzat aducerea acestuia la Rapid. „Să fie sănătos Burdujan. Eu nu l-am vrut la Rapid. Mi-a fost propus şi mie şi nu mi l-am dorit", a menţionat Marius Şumudică. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite