Şumudică: "Suntem în grafic, neînvinşi de cinci etape"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astra a câştigat meciul jucat acasă cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-0, şi a urcat pe locul şase în Liga I.

Antrenorul echipei Astra Ploieşti, Marius Şumudică, a declarat, sâmbătă, că victoria formaţiei sale în întâlnirea cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-0, nu poate fi pusă la îndoială."Îmi pare rău pentru Cristi, care mi-a fost coleg de licenţă PRO şi până acum nu a reuşit să câştige niciun meci în faţa mea. Suntem în grafic, neînvinşi de cinci etape, dar trebuie să continuăm acest ritm, iar în faţă avem două meciuri grele, miercuri în Cupă cu CFR şi în etapa viitoare cu FCM Târgu Mureş", a spus Şumudică în conferinţa de presă de după meci.

Tehnicianul a menţionat că a decis să-i acorde încredere mijlocaşului Sorin Strătilă, chiar dacă acesta este puţin dezamăgit de faptul că nu a mai fost convocat la echipa naţională. "Dacă nu ar fi avut o accidentare mai veche ar fi rămas 90 de minute în teren", a mai spus Şumudică.

Astra Ploieşti a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, formaţia Gaz Metan Mediaş, într-un meci contând pentru etapa a VII-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Strătilă '29 şi Fatai '90.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite