Şumudică: "Sunt supărat. Oţelul a venit să stea pe jos"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapid a terminat la egalitate, 0-0, partida disputată pe teren propriu cu Oţelul Galaţi. Tehnicianul giuleştenilor, Marius Şumudică, s-a declarat nemulţumit de atitudinea elevilor lui Dorinel Munteanu, care au tras de timp pe toată durata partidei. Totuşi, antrenorul Rapidului, a recunoscut că gălăţenii au fost foarte bine organizaţi şi nu le-au lăsat rapidiştilor spaţii.

"Am avut o partidă grea, cu o echipă organizată. Am întâlnit o echipă care s-a apărat foarte bine şi nu ne-am putut crea ocazii. Sunt supărat, Oţelul a venit numai să stea pe jos, trăgeau de timp încă din prima repriză. Toate meciurile sunt grele. Le "mulţumesc" suporterilor gălăţeni, care m-au înjurat tot meciul", a declarat Marius Şumudică la Digi Sport.

Vezi aici desfăşurarea meciului

Printre spectatorii prezenţi la meci s-au numărat şi selecţionerul Răzvan Lucescu, managerul echipei Gloria Bistriţa, Laurenţiu Reghecampf, şi soţia acestuia, impresarul Ana-Maria Prodan.

Pe finalul partidei, galeria echipei Rapid a i-a adresat injurii preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, care nu a fost prezent la meci. De asemenea, un pahar de plastic a fost trimis din tribună spre antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, însă fără să-l lovească pe tehnician.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite