Şumudică: "Rada a demonstrat că e un antrenor bun"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Demis de la Rapid în urmă cu patru etape, după înfrângerea cu Sportul, din Giuleşti, Marius Şumudică spune că clasarea echipei în acest sezon i se datorează şi lui în mare măsură. Şumi admite că schimbarea sa a reprezentat un "şoc pozitiv" pentru jucători şi e gata să parieze pe echipa sa de suflet în sezonul viitor.

"Am contribuit 29 de etape la performanţa Rapidului, este o mulţumire pe plan profesional. Ţin să muţumesc tuturor celor care au fost alături de mine. Rada a demonstrat că este un antrenor bun şi îl felicit pe această cale.

Îmi doream foarte mult să duc la capăt această muncă, dar asta e viaţa de antrenor. Decizia conducerii de a renunţa la mine a fost un şoc pozitiv pentru echipă.

Rapidul cu mine pe bancă a avut un parcurs sinuos, am alternat prestaţiile bune cu cele slabe. Din punct de vedere al problemelor financiare pe care le am cu clubul Rapid, nu s-a rezolvat nimic momentan.

Rapidul va avea şanse să se bată la campionat la anul. Şi în Europa vor face o figură frumoasă. Depinde şi de cine va veni alături de ei", a spus Şumidică la Sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite