Şumudică: "Plec de la Rapid doar când voi fi dat afară"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Marius Şumudică a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că nu va pleca de la Rapid decât atunci când va fi dat afară, menţionând că nu a venit la gruparea din Giuleşti ca să se îmbogăţească, ci ca să facă performanţă

Şumudică a luat această decizie, după ce şi-a dat seama că jucători de la Rapid au informat presa, marţi, că doreşte să demisioneze, la numai câteva momente după ce tehnicianul le spusese la antrenament că, dacă fotbaliştii simt că el trebuie să plece de la Rapid, o va face.

"Le-am spus, marţi, la antrenament, că dacă ei simt că eu trebuie să plec de la Rapid, atunci o fac şi pe asta pentru culorile acestui club. Pentru că eu nu am venit la Rapid ca să mă îmbogăţesc. Am venit cu foame de performanţă. Apoi, nici nu am plecat bine de la Buftea şi era toată presa la poartă la Pro Rapid, crezând că eu îmi dau demisia. Atunci m-am ridicat în picioare în autocar şi le-am spus celor care au dat veste«Vă anunţ că nu voi pleca de la Rapid decât când voi fi dat afară».

"Nu voi ceda pentru nimic în lume, nu cred că sunt lucrat, dar dacă voi simţi asta, atunci îi voi elimina, pentru că sunt drăcos de felul meu. Şi o spun încă o dată public, nu mă gândesc să plec niciodată de la Rapid, deoarece fac acest lucru din suflet. Ei (n.r. - jucătorii) nu trebuie să joace pentru Şumudică, ci pentru ei şi pentru public", a explicat Şumudică.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite