Şumudică: "Preferam arest decât să aplaud Steaua"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Marius Şumudică dezvăluie pe sport.ro că pe vremea armatei era obligat să meargă la meciurile Stelei şi să susţină echipa militarilor. Doar că îşi enerva superiorii de fiecare dată şi se prefăcea că îi aplaudă pe roş-albaştrii.

"Am fost forţat. Ne-au dus la meci obligat. Nu i-am aplaudat, n-o făceam, puteau să-mi dea câte zile de arest voiau. Preferam arest decât să aplaud Steaua. Preferam orice", povesteşte Şumudică pentru ProTV şi www.sport.ro, amănunte inedite din armată.

Şumudică a ajuns cel mai înjurat personaj în Ghencea. Îi ia în râs pe stelişti şi le transmite să revină la vechiurile obiceiuri pentru că au rămas fără fani.

"Nu prea se aud. Mi-a zis nevastă-mea că prin surdina, nu prea se auzeau când scandau, la 2, 3 mii câţi s-au dus la meci. Trebuia să populeze cu nişte soldaţi tribunele alea, să mai ia de la 2317, e o unitate militară, unde am făcut si eu armata când eram la Sportul" spune Şumudică.

Şumudică le face jurăminte fanilor din Giuleşti - Steaua şi Dinamo au mai multe şanse să-l aducă pe Mourinho decât pe el.

"Niciodată nu aş putea să antrenez o rivală a Rapidului, niciodată. N-aş putea, pot să rămân şomer, să n-am după ce să bea apă, că n-aş putea", a mai spus Şumudică.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite