Lazăr: "Nu o să joc niciodată la Dinamo!" Şumudică: "Bravo!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dorit de Ioan Andone în Ştefan cel Mare, Costin Lazăr spune că nu se pune problema să semneze cu câinii. Prezent la conferinţa de presă alături se antrenorul Şumudică, acesta a ţinut să-i spună apreciativ: "Bravo", şi apoi să-i strângă mâna.

Şumudică a vorbit apoi de meciul de mâine, cu FC Vaslui. "Am unele emoţii, sper să trec peste ele şi să câştigăm acest joc. FC Vaslui e o echipă bună, a investit mult în ultimii ani, domnul Porumboiu a adus un antrenor mare. Sunt mulţumit că deocamdată avem condiţiile necesare să începem în forţă campionatul. Avem 4 etape foarte grele, nu mă interesează ce e la adversari. Am o echipă bună, echilibrată, un lot pe care mi l-am dorit.

Trebuie să demonstrăm de ce suntem în stare, să nu fim căprioare, să fim pume. Trebuie să arătăm ce putem face împreună, lumea ar trebui să aibă puţină răbdare, nu e un alibi, noi sperăm să mai vină un jucător. Va fi destul de greu, dar am mare încredere în grup şi vorbim aceeaşi limbă, a fotbalului. Deocamdată nu am avut nici o problemă, niciodată domnul Copos nu mi-a impus nimic. Nu mi-a spus că trebuie să joace", a spus Şumudică în cadrul unei conferinţe de presă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite