Şumudică: „Nu renunţ la Bozovici şi Lazăr!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Şumdică anunţă că-i va folosi pe Costin Lazăr şi Vladmiri Bozovici în retur, chiar dacă aceştia refuză să semneze noi contracte cu Rapid.

Bozovici şi Lazăr pot pleca gratis din vară fără ca George Copos să mai primească bani. Dinu Gheorghe şi Şumudică i-a ameninţat iniţial pe cei doi jucători: „Nu semnează noi contracte, nu jucaţi!" Cum în această iarnă, în Giuleşti nu au mai fost bani de transferuri, Şumudică a decis să-i folosească pe Lazăr şi Bozovici în retur. "Sunt doi jucători importanţi care cred că vor continua cu noi. Eu mi-i doresc şi sper să fie alături de mine în acest retur. Îi voi folosi indifferent că semnează sau nu", a anunţat "Şumi".
Touşi, antrenorul mai vrea întăriri în defensivă: „Nouă ne trebuie cel puţin un fundaş central şi, în cazul în care Rui Duarte nu se întoarce, un fundaş dreapta. L-am adus şi pe Mladen, este un jucător interesant, selecţionat la naţionala de tineret şi din punctul ăsta de vedere înseamnă că are o anumită valoare. Pancu nu trebuie să mai discut, iar Olberdam e un fotbalist bun care cu siguranţă ne va ajuta în acest retur. Mi-am dorit foarte mult să-l aduc şi eu spun că va face faţă fără probleme la Rapid".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite