Şumi către Copos: „Dă-mi banii!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şumudică are de primit aproximativ 25.000 de euro. Dacă nu-şi încasează restanţele azi, el va depune memoriu la LPF. Copos a făcut ce era mai uşor: l-a dat afară pe Şumudică. Acum urmează adevărata „provocare“: trebuie să-şi plătească fostul antrenor.

Preţul despărţirii de Şumi este unul piperat pentru buzunarul finanţatorului Rapidului. Chiar dacă a fost demis, tehnicianul de 40 de ani îşi va primi toţi banii până la finalul sezonului. Astăzi, el trebuie să ridice de la casieria clubului aproximativ 25.000 de euro, sumă reprezentând atât restanţele financiare pentru martie şi aprilie, cât şi primele pentru victoriile din această perioadă. În urmă cu două săptămâni, atunci când Spadacio a plecat în Brazilia, iar colegii săi au refuzat să se antreneze, Copos le-a plătit fotbaliştilor salariile pe luna februarie. Oficialii clubului şi cei din staff-ul tehnic nu au primit însă niciun ban. Motivul? Echipa este pe cale să rateze pentru al treilea an consecutiv cupele europene. Şumudică le-a spus unor apropiaţi că, în cazul în care nu-şi va primi banii cuveniţi, se va duce direct la Ligă pentru a depune memoriu.

Chiar dacă este preocupat să-şi încheie conturile cu Rapid cât mai repede, antrenorul nu neglijează viitorul. El a declarat că are mai multe oferte şi, în maximum o săptămână, va anunţa viitoarea sa destinaţie. „Sunt deschis oricărei colaborări. Indiferent de echipa la care mă voi duce, mă voi manifesta şi voi face la fel ca la Rapid. Sunt şanse să ajung în străinătate, dar nu la o echipă aşa puternică. Cipru sau Ungaria ar putea fi următoarea destinaţie", a declarat Şumudică.

12 victorii, zece egaluri şi şapte înfrângeri este bilanţul lui Marius Şumudică la Rapid ca antrenor.

A vrut Copos să „dribleze" bonusul de 80.000 de euro?

Demis de la Rapid în urma înfrângerii suferite chiar în Giuleşti, în faţa „lanternei" Sportul Studenţesc, Marius Şumudică a lăsat de înţeles că nu rezultatul în sine a dus la concedierea sa, ci totul a fost o strategie gândită de George Copos. „Dacă duceam echipa în Liga Europa trebuia să primesc un bonus de 80.000 de euro, iar contractul meu cu Rapid se prelungea automat pentru încă un an", a spus Şumi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite