Şumi trimite săgeţi către Dinamo şi Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Giuleştenii şi-au prezentat oficial achiziţiile din această iarnă: Olberdam, Pancu şi Vidanov, trei jucători pe care Şumudică speră să îl ajute să realizeze obiectivul pentru acest sezon

"Va fi un meci greu cu Urziceni, văd că toţi încearcă să trimită jucători acolo, doar pentru a salva Unirea, nu cu alte intenţii. Rapid nu se va da la o parte, obiectivul meu şi al echipei este calificarea într-o cupă europeană, aşa cum nu s-a reuşit în ultimii ani şi sunt convins că voi reuşi acest lucru." a încheiat Şumudică.

Despre meciul cu Unirea Urziceni (vineri 20.30) "Facem toate eforturile ca terenul să arate bine la meciul cu Urziceni. Sunt mulţumit de perioada de pregătire din Spania, cu rezultate bune, chiar dacă am pierdut la 11 metri, nu m-a interesat acel lucru. Am luat calitate şi nu cantitate, am realizat trei transferuri bune.

Despre noile achiziţii: "Pancu nu mai are nevoie de nicio prezentare, Vidanov e un fundaş de echipă naţională, nu va avea nevoie de o perioadă mare de adaptare, iar Olberdam este un jucător bun. Sunt convins că Pancu va decide unele meciuri, va ajunge la forma de altă dată. Avem un lot echilibrat şi nu mai avem nevoie de alţi jucători", a spus Şumi-gol.

Tehnicianul Rapidului nu a vrut să comenteze meciul câştigat de Oţelul la masa verde cu Pandurii, ţinând să precizeze doar că giuleştenii îşi vor apăra şansele corect.

"Suntem prima echipă care vom deschide balul din cauza meciului disputat la Comisii. Nu e problema mea şi nici a jucătorilor să comentăm acest aspect. Am demonstrat că în momentul în care s-a greşit în favoarea noastră, la meciul cu Pandurii, am recunoscut, alţii nu pot să facă asta. Am fost, suntem şi vom fi singuri împotriva tuturor." a mai precizat Şumi.

În aceste condiţii, Rapidul va fi echipa care va inaugura returul Ligii I împreună cu cei de la Urziceni, care au primit întăriri de la mai multe echipe. Şumudică a ironizat aceste mutări de trupe, spunând că brusc s-au găsit unele cluburi care sunt interesate de soarta Urziceniului, ca să nu retrogradeze.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite