Stromajer nu s-a prezentat la antrenamentele Pandurilor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul sloven Jaka Stromajer, care a ajuns cu întârziere la reunirea formaţiei Pandurii, a refuzat să se prezinte la antrenamente şi nu a fost cu echipa la vizita medicală, din cauza unor probleme contractuale cu clubul.

Antrenorul Petre Grigoraş speră totuşi ca acesta să-şi rezolve problemele şi să poată evolua în retur la echipa gorjeană. "Stromajer are probleme contractuale şi cu impresarii. Este o sumă stipulată în contract pe care nu a luat-o, iar impresarii nu-l lasă să se mai antreneze cu noi. Sper să se rezolve cât mai repede problema lui şi cred că se va rezolva pentru că ar fi păcat să piardă pregătirea fizică de la Braşov. Stromajer a lipsit ieri şi astăzi de la antrenamente şi nu a putut fi contactat pentru că a plecat din ţară, după ce duminică seara ajunsese la Târgu Jiu să discute cu conducerea clubului", a spus Grigoraş.

În turul campionatului, Stromajer a evoluat în 13 meciuri, înscriind doar două goluri, în meciurile cu Universitatea Cluj şi Unirea Urziceni. Slovenul se află de trei ani la Pandurii, un sezon fiind împrumutat la formaţia de Liga a II-a CSM Vâlcea.




Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite