Straton a dezamăgit cu Astra, iar rapidiştii se roagă ca Dani Coman să se refacă până joi. "Robocop": "Am 20% şanse să joc cu Legia"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dani Coman suferă încă după lovitura primită de la Prepeliţă în derby-ul cu Steaua, iar Rapid suferă pe postul de portar. Giuleşteni au luat două goluri stupide cu Astra Ploieşti, iar vina s-a dat aproape în esclusivitate pe tânărul Cătălin Straton.

Dacă portarul de 21 de ani a avut probleme la un meci de Liga I, atunci e clar cum va aborda cruciala partidă de joi, din Europa League, când Rapid îşi va juca cu Legia Varşovia ultima şansă de calificare în primăvara europeană. Tocmai din cauza acestui lucru, Rapid încearcă să-l refacă pe Dani Coman până la ora jocului. "Robocop" a fost la vraciul sârb Marijana Kovacevici, dar s-a întors duminică nerefăcut complet. Coman mai are nevoie de câteva zile de pauză, iar Răzvan Lucescu stă cu sufeltul la gură. Tehnicianul e dispus să-l forţeze pe Coman chiar dacă acesta nu este refăcut 100%.

"Fac tot posibilul, dar am 20% şanse să joc", e declaraţia lui Coman, nu tocmai îmbucurătoare pentru staff-ul giuleştenilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite