Strătilă: "Le promit fanilor dinamovişti că voi muri pe teren pentru a realiza eventul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul formaţiei Dinamo, Sorin Strătilă, transferat la sfârşitul săptămânii trecute, de la Astra Ploieşti, a declarat, luni, la vizita medicală că le promite suporterilor noii sale echipe că va "muri pe teren" pentru a câştiga titlul de campioană şi Cupa României.

"Cu o parte dintre noii colegi am jucat la Astra, ne cunoaştem. Mi-au spus să nu am emoţii. Am auzit şi eu că ar urma să mai vină jucători de la Astra, îi aştept cu drag să vină. Am ales Dinamo pentru că mie mi se pare cea frumoasă echipă din Bucureşti şi le promit fanilor dinamovişti că voi muri pe teren anul acesta ca să luăm eventul. Nu pot spune că am fost dinamovist de mic dar nici stelist sau rapidist. Am ţinut cu Braşov eu", a spus Strătilă. Jucătorul speră să devină titular la Dinamo în cel mai scurt timp: "Normal că mă aştept să devin titular. Dinamo are jucători valoroşi dar prin muncă şi dăruire nu am cum să nu joc anul acesta".

Mijlocaşul Sorin Strătilă a fost transferat definitiv de la Astra Ploieşti la Dinamo, jucătorul semnând, vineri, un contract valabil pentru patru ani cu clubul bucreştean.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite