Străinii, indezirabili la Steaua. Vezi lista neagră a lui Gigi Becali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul Stelei ţine cu orice preţ ca Steaua să fie compusă în viitor nunmai din jucători români. În acest moment, în lotul antrenat de către Ilie Stan se regăsesc şapte fotbalişti de alte naţionalităţi, dar latifundiarul promite că din vară echipa va arăta altfel.

Finanţatorul Stelei este decis să facă o echipă 100% românească. Nu mai are încredere în jucătorii străini pentru că aceştia vor bani mulţi şi nici caracter n-au unii dintre ei. În aceste condiţii, Gigi Becali este decis să se despartă de ei. Totuşi, sunt trei fotbalişti care întrunesc condiţiile impuse de patron şi care vor fi păstraţi la Steaua: Iliev, Martinovici şi Tatu. În rest, Brandan, Machado, Nikolici şi Geraldo vor pleca.

„Ilie Stan a spus că nu ar mai vrea străini. Şi cred că are dreptate. Au cei mai mulţi bani şi cele mai multe figuri. Pe Iliev şi pe Martinovici îi ţin, că au caractere frumoase. La fel şi pe Tatu. Pe el nici nu m-aş supăra dacă ar face figuri, că are clasă de fotbalist", a spus Gigi Becali.

Steaua va încerca joi (20.00, livetext www.adavarul.ro) un rezultat miraculos la Enschede, care-i să-i permită să se califice în optimile Ligii Europa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite