Străini în propriul fief. Galeria CFR, în staţia de amplificare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea CFR a apelat la o metodă nemaîntâlnită nicăieri, pentru a nu pierde detaşat duelul galeriilor. Galeria CFR-ului a fost difuzată în boxele staţiei de amplificare, pentru a se auzi pe un stadion cu 6000 de suporteri ai echipei rivale

CFR a găsit o metodă neconvenţională pentru a nu fi umilită chiar pe propriul stadion de o galerie a Universităţii, care a cântat tot meciul. Văzând că nu au nicio şansă în duelul sonor, cei din Gruia au legat cele câteva sute de voci din galeria „vişinie“ la boxele staţiei de amplificare a stadionului.

Astfel, şi proprii suporteri, care îşi încurajau echipa pe teren propriu, au putut fi auziţi de jucători. Mai mult, conducătorii „vişiniilor“ nu au avut nici cea mai mică intenţie de a opri boxele atunci când fanii CFR-ului îi înjurau pe cei ai Universităţii, permiţând ca trivialităţile să fie auzite la nivel maxim şi la televizor.

Mai mult, cu aproximativ o oră înaintea partidei când deja pe stadion erau aproximativ 4000 de susţinători alb-negri, volumul staţiei de amplificare a fost ridicat la maxim, pentru a acoperi vocea „studenţilor“.

„Nu ştiu nimic despre această măsură, nu mi-am dat seama în timpul meciului. Oricum, spectacolul a fost frumos“, s-a limitat să declare după meci Teodor Pop Puşcaş, administratorul PP Protect, firma care asigură paza la stadionul „Dr. Constantin Rădulescu“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite