Stoichiţă sau Moldovan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răsturnare spectaculoasă de situaţie! Dată ca sigură la un moment dat, venirea lui Victor Piţurcă la Steaua are şanse mici să se mai realizeze.

Simţind şi el că Piţurcă mai degrabă n-ar veni, Gigi Becali şi-a schimbat radical discursul: „500 la sută am stabilit noul antrenor şi nu e Piţurcă". 

„Vamă": „Rămâne Stoichiţă!"

Se pare că latifundiarul ia în calcul o soluţie-şoc: prelungirea contractului actualului tehnician, Mihai Stoi­chiţă! Acest scenariu a fost confirmat şi de actualul preşedinte al celor de la FC Braşov, Dinu Gheorghe: „Cred că la Steaua se va merge pe cuplul Argăseală - Stoichiţă şi la anul".

Pe lângă căutările sale pentru postul de antrenor, Gigi Becali încearcă să rezolve şi aducerea unui nou preşedinte în fruntea clubului. Prima sa opţiune rămâne Dinu „Vamă". Numai că acesta nu ar veni singur, ci este posibil să sosească în Ghencea „la pachet" cu actualul antrenor de la FC Braşov, Viorel Moldovan, dar şi cu o serie de jucători precum Rui Duarte, Ezequias, Abrudan, Roman şi Sburlea.

 Totuşi, Dinu Gheorghe nu pare foarte optimist. „Dacă ar fi vrut să mă aducă, Gigi vorbea cu mine, nu pe la televiziuni. În plus, campionatul se termină, lumea intră în vacanţă, iar un plan de viitor nu se face pocnind din degete", ne-a zis preşedintele „stegarilor".

 „Noul Hagi",   aproape de debut

Florentin Matei (foto), mijlocaşul de doar 17 ani al Stelei, a fost reţinut, în premieră, în lotul echipei mari pentru partida de astăzi cu Universitatea Craiova. Astfel, puştiul, cel mai bine plătit junior din România, cu un salariu lunar de 3.000 de euro, poate debuta într-o partidă fără miză pentru roş-albaştri.

Povestea tânărului mijlocaş în Ghencea a început în urmă cu opt ani, când a fost dus de tatăl său pentru a se antrena cu restul juniorilor. De-aici, a urmat o întreagă telenovelă, cuprinzând episoade precum fuga lui Matei la Espanyol Barcelona sau absenţa nemotivată de la antrenamente.

 Talentul său deosebit, pentru care a fost asemuit cu Hagi, Maradona sau Messi, i-a determinat pe conducătorii din Ghencea să ia o decizie uluitoare. Astfel, la doar 15 ani, Florentin Matei a fost răsplătit cu un salariu de Liga I.

„Am decis să-i ofer 3.000 de euro pe lună pentru că este un mare talent şi nu vreau să-l pierd", a spus Gigi Becali în urmă cu doi ani. Mihai Stoichiţă l-a urmărit la meciurile Stelei II şi a decis să-i acorde o şansă. „Are mişcările lui Messi", a spus „Lippi" despre el.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite