Stoichiţă a ajuns să fie încolţit de jucători

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aflat în dizgraţia suporterilor, Stoichiţă (centru) nu mai are nici susţinerea jucătorilor
Aflat în dizgraţia suporterilor, Stoichiţă (centru) nu mai are nici susţinerea jucătorilor

Fotbaliştii Stelei sunt tot mai supăraţi pe antrenorul lor. Ei îi reproşează lui „Lippi“ că nu joacă sau că sunt folosiţi pe alte posturi decât cele care le convin la ordinele venite de la Gigi Becali. În Ghencea nu este niciodată linişte. Aflaţi la doar un punct de liderul CFR, roş-albaştrii au de înfruntat şi disensiunile din interior, nu doar adversarul de astăzi, Pandurii.

Atitudinea de supunere pe care Mihai Stoichiţă a adoptat-o în raport cu finanţatorul echipei, Gigi Becali, începe să-i deranjeze din ce în ce mai mult pe jucători, aceştia considerându-se nedreptăţiţi de tratamentul care li se aplică. „Domnul Becali e patronul, nu pot să mă pun eu cu dânsul", e deviza lui „Lippi". „Adevărul" vă prezintă nemulţumiţii din lotul echipei din Ghencea.

Robinson Zapata - Columbianul nu-şi asumă greşeala de la golul primit în meciul cu Dinamo. „Când am vrut să degajez, mingea mi‑a sărit, orice portar ar fi ratat‑o", i-a explicat Zapata antrenorului. Totuşi, întrucât Becali a decretat că buturile echipei vor fi apărate de Tătăruşanu, Stoichiţă s-a conformat, ceea ce l-a scos din sărite pe Rufay.

Eugen Baciu - Pentru semnele obscene arătate fanilor, fundaşul a fost trimis la echipa a doua de către patron, iar antrenorul nu a avut nimic de comentat. Stoperul a reacţionat nervos şi, atunci când a revenit la prima echipă din cauza numeroaselor absenţe, a refuzat să-şi salute tehnicianul la finalul derby-ului cu Dinamo.

Petre Marin - Căpitanul Stelei este „mitraliat" la foc automat de către finanţator, care îi sugerează acestuia să se lase din cauza vârstei de 36 de ani. La partida cu Dinamo, Stoichiţă a ascultat ordinul de la lojă şi l-a schimbat pe „Jair" în debutul părţii secunde. Rezultatul? Fotbalistul a ieşit de pe teren înjurând de mama focului şi doar intervenţia celor de pe bancă l-a mai calmat.

Pepe Moreno - Columbianul este nemulţumit că Stoichiţă nu i-a acordat până acum şanse de a arăta ce poate. Pepe regretă că a venit la Steaua pentru a fi a cincea roată la căruţă. De la începutul returului, sud-americanul a adunat 26 de minute în şase etape.

Bănel Nicoliţă - „Răzvan Lucescu mi-a spus că a vorbit cu Bănel, iar acesta s-a plâns că nu se simte bine în banda stângă, dar că nu are ce să facă dacă Stoichiţă îl foloseşte acolo", a mărturisit Ilie Dumitrescu la DigiSport. De ce este forţat Nicoliţă pe un post care nu-i convine? Pentru că Becali l-a impus în primul „11" pe Szekely, care nu poate juca decât pe dreapta. De aceea, Nicoliţă este împins spre flancul opus.

Nana Falemi se întoarce la Steaua

La 36 de ani, Nana Falemi este aproape de o revenire în Ghencea, la Steaua II! Camerunezul ar urma să aibă dublu rol, de jucător şi de antrenor secund. „M-am antrenat în ultima perioadă alături de Concordia Chiajna, aşa că stau destul de bine cu pregătirea fizică. Vreau să revin pe teren. E posibil să ajung la CS Otopeni, la Dunărea Giurgiu sau la Steaua II. Am vorbit cu Leo Strizu şi aş putea juca acolo. Dacă ar fi nevoie de mine la prima echipă, cred că aş putea face faţă", ne-a declarat Falemi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite