Stoichiţă, pe podium la mandate pe banca Stelei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stoichiţă, pe podium la mandate pe banca Stelei
Stoichiţă, pe podium la mandate pe banca Stelei

„Lippi“ se numără printre puţinii tehnicieni care au condus de cel puţin trei ori echipa roş-albaştrilor. El e depăşit doar de Ienei, cu cinci experienţe, şi de Piţurcă, actualul selecţioner având patru mandate.

Mihai Stoichiţă a condus ieri primul antrenament din cel de-al treilea său mandat de antrenor al Stelei.

„Lippi" a ajuns astfel, la 58 de ani, unul dintre cei şapte antrenori care au condus echipa roş-albastră de cel puţin trei ori, de la înfiinţare şi până în prezent. Având în vedere ritmul în care se schimbă tehnicienii în Ghencea, Stoichiţă are toate şansele să-l depăşească şi pe Emeric Ienei, care a fost de cinci ori antrenor al Stelei!

Şedinţa de pregătire a fost supervizată şi de patronul Gigi Becali, care a venit însoţit de noul manager general Mihai Stoi-ca, aflat la rându-i la cel de-al treilea mandat în conducerea Stelei.

„Stoichiţă are şansa vieţii lui! În două luni poate lua caimacul, adică titlul. Dacă face asta, are locul asigurat încă zece ani! Nu mi-a cerut niciun ban, mi-a zis doar că ar fi fost nebun să nu vină la Steaua în acest moment", a explicat latifundiarul din Pipera.


Galeria stelei îl contestă vehement!

Numirea lui Mihai Stoichiţă n-a fost văzută cu ochi buni de către fanii Stelei. „Încă de la primul meci îi vom cere demisia lui Stoichiţă. El e eterna roată de rezervă a conducerii şi noi nu acceptăm această variantă sub nicio formă. Acest om n-are ce căuta la Steaua! Va avea acelaşi tratament de care se bucură în acest moment şi Mitică Dragomir. Nu-l lăsăm în pace până nu pune mâna pe pix şi-şi semnează demisia", a anunţat liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă, care-i reproşează lui „Lippi" şi că şi-a adus secunzi rapidişti: „Au venit Mihai Stoica şi cu Leo Toader, care au activat ani întregi în Giuleşti. Mai lipsea să-l mai aducă şi pe Fane Ţâră, că şi pe ăsta l-a tot cărat pe la mai multe echipe".

Bourceanu nu va mai fi căpitan!

Prima decizie majoră luată de Mihai Stoichiţă este aceea de a-i retrage banderola de căpitan lui Alex Bourceanu, deşi el a fost impus de Gigi Becali în această postură. „Trebuie să avem un lider care să nu fie fabricat, ci să se impună prin evoluţiile din teren. Nu doar Bourceanu este un lider, mai sunt şi alţii. Este foarte important ca personalitatea să te impună, dar trebuie şi randament în teren", a explicat „Lippi". Un posibil căpitan de echipă este fundaşul Vlad Chiricheş, dar şi portarul Ciprian Tătăruşanu vrea să-şi recapete banderola.

"Dacă voi fi înjurat, atunci trebuie să suport, dar am mai suportat asta, însă nu văd de unde această problemă a fanilor."

Mihai Stoichiţă antrenor Steaua

"M-am întors acasă, sunt bucuros. I-am cunoscut pe băieţi, pentru că pe mulţi i-am avut doar ca adversari. Este un lot spumos, de perspectivă!"

Mihai Stoichiţă antrenor Steaua

„Forrest Gump" Narcis şi „Ziaristul" Meme, împăcare penibilă

Deşi Gigi Becali anunţase marţi că ar vrea să-l dea afară pe directorul sportiv Narcis Răducan, până la urmă acesta va rămâne în continuare la echipă. El s-a împăcat şi cu noul manager general Mihai Stoica, cu care se certase violent anul trecut. Meme spusese despre Narcis că „acest «Forrest Gump» e depăşit total.

 La Steaua dă doar replici obraznice", iar Răducan nu se lăsase mai prejos: „Ziaristul respectiv a lăsat echipa fără bandă dreaptă. Eu nu am luat niciun arbitru la înjurături şi nu am făcut alunecări pe bancă, eu aşa cred că trebuie să fie un model de conducător". Ieri, cei doi au fost protagoniştii unei scene penibile la începutul antrenamentului, când au ieşit împreună pe teren, Meme ţinându-l de gât pe Narcis sub ochii aprobatori ai lui Gigi Becali.

infografie
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite