Stoichiță se întoarce în Franța, unde a încasat acel 5-0 de la PSG, în 1997

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei Sheriff Tiraspol, Mihai Stoichiţă, nu are amintiri prea plăcute legate de formaţiile franceze în cupele europene, în condiţiile în care moldovenii o vor întâlni astăzi, în deplasare, pe Olympique Marseille în manşa a doua a play-off-ului Ligii Europa. În tur, la Tiraspol, francezii s-au impus cu 2-1.

Stoichiţă a fost antrenorul Stelei în anul 1997, când bucureştenii au fost eliminaţi după ce au pierdut în deplasare cu PSG, cu scorul de 5-0 în preliminariile Champions League, după ce câştigaseră turul la "masa verde" cu 3-0. "Pentru mine, acel rezultat rămâne incredibil, nici acum nu găsesc un răspuns pentru el. Au fost şi multe zvonuri legate de acel meci, nu vreau să le comentez", a spus "Lippi" citat de cotidianul Le Parisien.

"Cred totuşi că am pierdut din cauză că ne-au lipsit mulţi jucători importanţi la acel meci. Absenţa lui Lăcătuş, suspendat pentru acea partidă, a făcut poate diferenţa, Am avut în teren o echipă tânără şi neexperimentată, în faţa unui PSG care-i avea atunci pe Rai, Simone, Leonardo şi pe mulţi internaţionali francezi", a mai spus Stoichiţă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite