Stoichiţă: "Nu construim aşa de bine cum îmi doresc!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stoichiţă vrea doar performanţă în Ghencea
Stoichiţă vrea doar performanţă în Ghencea

Mihai Stoichiţă, antrenorul echipei Steaua, declara după amicalul cu croaţii de la NK Rijeka (1-1), disputat la Lara, Turcia, că nu este încă mulţumit de jocul la construcţie, dar în retur steliştii se vor arăta imprevizibili şi îi for surprinde pe adversarii lor.

''E bine ca suntem în joc, că avem potenţă şi alergăm foarte bine. Nu pot să spun despre nici un jucător că nu vrea sau că nu poate. În retur, o să fim imprevizibili, o să le asigurăm surprize adversarilor noştri. Din meciurile pe care le-am văzut, Urziceni, Rapid şi Timişoara au jucat bine. Karamienii au jucat bine, însă, din păcate, nu construim aşa de bine cum îmi doresc eu. După pauză au apărut ocaziile de gol, s-a schimbat jocul. A apărut şi ceva oboseală, dar asta este viaţa. Din păcate nu avem prospeţime, însă e normal să fim aşa", a declarat Mihai Stoichiţă la finalul partidei, pentru site-ul clubului din Ghencea.

Arman Karamian, la primul joc sub culorile Stelei, era încântat de atmosfera din cadrul echipei. ''Nu a fost greu, dar a fost primul meci la o echipă nouă. Important este ca în campionat să jucăm mai bine şi să obţinem victorii. Am avut ceva emoţii, nu puteam să joc extraordinar din primul meci. Jucătorii m-au primit foarte bine, atmosfera este extraordinară''.

Steaua va juca următorul amical duminică, începând cu ora 18,00, împotriva bulgarilor de la Lokomotiv Sofia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite