Stoichiţă avertizat: „Dacă nu batem Unirea, plecăm acasă!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali îşi cere banii de la Mitică Bucşsaru
Gigi Becali îşi cere banii de la Mitică Bucşsaru

Gigi Becali este fericit că toate rivalele Stelei s-au împiedicat în această etapă şi consideră că este etapa perfectă pentru echipa sa, care trebuie să bată la Urziceni.

„Este cea mai bună veste că CFR şi Timisoara au luat bătaie şi Dinamo a făcut egal. Un egal la Urziceni nu ar fi rău, însă nu ne permitem că noi suntem Steaua", a spus Gigi Becali la Sport.ro.

Patronul celor din Ghencea a ţinut să îi transmită şi un avertisment antrenorului Mihai Stoichiţă, înaintea derby-ului etapei cu numărul 20.

„Dacă nu îi batem putem să ne ducem acasă! Acasă ne ducem! Cum să faci egal cu Urziceni! Trebuie s-o baţi pe Urziceanca s-o distrugi!", a mai spus Becali.

Totodată, latifundiarul din Pipera s-a arătat mulţumit de decizia antrenorului de la Steaua, care a anunţat că îl va folosi pe Tudose în centrul apărării, şi nu pe Gora Tall.

„Cu CFR era caz de egal, am şi spus-o, dar Unirea nu s-a întărit deloc! A plecat şi Dan Petrescu, de ce să nu-i baţi? Oricum nu îmi fac probleme, nu am nicio emoţie. Orice s-ar întampla, dacă bătea CFR-ul aveam emoţii.

Am vorbit cu Argăseala şi mi-a zis că Stoichita joacă cu Tudose, nu cu Tall. Nu mă supăr, eu vreau sa îi văd odată în teren, dar nu conteaza când", a încheiat patronul Stelei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite