Stoichiţă: „Trebuie să ne pupăm pentru tragerea asta. Twente e mai slabă acum“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoichiţă
Mihai Stoichiţă

Fostul antrenor al Stelei, Mihai Stoichiţă, care a fost la cârma roş-albaştrilor la precedenta „dublă“ dintre roş-albaştri şi olandezi, crede că echipa noastră are toate motivele de bucurie. Mai mult, Stoichiţă vede ca un lucru bun şi faptul că Steaua poate juca iar contra lui Schalke.

Mihai Stoichiţă este super-optimist. Potrivit opiniei sale, Steaua are şanse mari să o elimine pe Twente, după care crede că Dumnezeu le-a oferit românilor şansa de a se revanţa în faţa nemţilor, pe care-i pot întâlni în faza optimilor.

„Steaua a căzut chiar foarte bine. Twente nu mai e echipa cu care am jucat eu cu cînd eram antrenor. Chiar trebuie să ne pupăm pentru tragerea asta la sorţi. Urmează apoi cu Schalke sigur, ne-a dat Dumnezeu revanşa.

Twente acum e o echipă accesibilă, Olanda are un fotbal corect, fără foarte multe capcane şi te lasă să joci. Nu ştiu să joace tacticizat, sînt extrem de nemultumiţi cînd joacă cu noi. Cînd am jucat eu cu Steaua, după 0-0 acolo antrenorul lor a zis că am venit noi să jucăm prudent şi tacticizat“, a spus Stoichiţă, la radio gsp

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite