Stoichiţă: "În clipa de faţă, Steaua se bazează doar pe 5 jucători!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Stoichiţă spune că era de aşteptat ca Steaua să aibă probleme în prima etapă a campionatului, avînd în vedere lotul subţire de care dispune în acest moment Ronny Levy. Fostul antrenor al Stelei crede însă că aducerea lui Alex Bourceanu va rezolva multe din problemele roş-albaştrilor.

"Ieri s-a întîmplat exact ceea ce se anticipa, adică un rezultat dezamăgitor. Declaraţiile făcute la finalul meciului sînt adevărate, Steaua are mare nevoie de transferuri, trebuie să mai ia jucători, atacanţi şi nu numai. Bourceanu este cel mai mare cîştig al acestei campanii de achiziţii. El va acoperi postul la închidere, unde acum joacă Brandan, care a fost reprofilat din lipsă de soluţii, conform gsp.

Tot la mijloc e şi Bicfalvi, dar pe el îl aşteptăm să confirme de vreo 3 ani. Ţin minte că atunci cînd am venit eu la Steaua se miza foarte mult pe tineri, dar unde sînt aceşti jucători acum? Unde sînt Mihai Onicaş, Andrei Ionescu? Nici măcar în divizia B nu joacă!", a spus Stoichiţă, după care a adăugat:

"Anul trecut s-au investit sume importante, au fost aduşi 14 jucători, dar numai vreo trei au confirmat şi joacă în mod regulat acum. E vorba de Galamaz, Brandan şi Gardoş. În clipa de faţă, Steaua depinde de o mînă de jucători, de la care se aşteaptă totul în fiecare meci: Nicoliţă, Tătăruşanu, Geraldo, Gardoş şi Cristi Tănase. Atât!"

Stoichiţă a vorbit şi despre noul vîrf de lance al Stelei, Leandro Tatu: "E un jucător cu o tehnicitate bună şi s-a făcut remarcat cu golul de ieri, dar cred că de la el se aşteaptă ceva mai mult, la fel cum este şi cazul lui Rusescu".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite