Stoichiţă: "Sper să avem şansa să supravieţuim în Liga I"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul antrenor al formaţiei CS Mioveni, Mihai Stoichiţă şi-a propus să câştige partida cu Rapid, din cadrul etapei a X-a a Ligii I, bazându-se pe "pilonii de rezistenţă" din echipa sa, precum Dică, Neaga şi Mărgăritescu.

"Ne aşteaptă un meci foarte greu cu o echipă foarte bună cu multe valori. Dar noi ne-am pus în gând că trebuie să câştigăm acest meci. La asta ar trebuie de altfel să ne gândim la fiecare joc. Asta încerc eu să le explic lor. Problema este că fiecare trebuie să înţeleagă că poate mai mult. Avem jucători cu nume în echipă, ca Dică, Neaga, Tănasă, Mărgăritescu, Iordache care trebuie să fie piloni de rezistenţă aici. Rapidul trece printr-un moment fericit acum în această perioadă pentru că au ştiut să aleagă tot ce trebuie. Nu mergem să ne predăm acolo, ba chiar va fi interesant pentur noi acest meci ca să vedem momentul real la care ne aflăm" a spus Stoichiţă.

CS Mioveni ocupă penultimul loc în clasamentul Ligii I, cu doar şapte puncte, situaţie care nu îl îngrijorează pe noul tehnician: "Sper să avem şansa să supravieţuim. Avem acum şapte puncte în nouă etape. Nu este foarte foarte grav pentru că distanţa faţă de celelalte echipe nu este mare. Până la finalul turului aş vrea maximum de puncte, dar sunt realist şi trebuie să stau cu picioarele pe pământ".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite