Stoichiţă vorbeşte despre transferurile de la Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoichiţă este supărat că nu i-au ieşit toate transferurile pe care le-a dorit
Mihai Stoichiţă este supărat că nu i-au ieşit toate transferurile pe care le-a dorit

Mihai Stoichiţă, antrenorul echipei Steaua, a spus că ţintele sale în materie de transferuri sunt Jelev, Iovov şi Ouon.

Antrenorul Stelei a spus că pentru ce dorea să transfere garanta. "Transferul lui Iovov încă nu a căzut. Lucrurile s-au mai complicat pentru că cei de la Levski Sofia vor şi ei bani. Se pare că bulgarii i-au făcut o ofertă mai bună. Transferul lui Edwin Ouon probabil a căzut, deoarece preţul lui s-a triplat. Publicitatea uneori nu face bine. Ţintele mele în materie de transferuri erau Jelev, Iovov şi Ouon. Pe primul l-am rezolvat. Pentru aceste transferuri garantam, pentru altele, nu mai pot să o fac", a spus Stoichiţă la GSP TV.

Despre jucătorul Tudela, venit de la LA Galaxi, Stoichiţă a spus că acesta este în probe. "Timp de opt, nouă, douăsprezece zile îl voi testa o perioadă. Vreau să-l urmăresc, să văd ce poate, îl voi băga la meciuri să văd ce poate. Sunt curios cum se poate adapta un jucător din campionatul american în Liga I românescă", a afirmat tehnicianul din Ghencea.

Stoichiţă a precuzat că doar Tudela a venit în probe la Steaua. "Iranianul Omid şi brazilianul Beto sunt în probe pentru Steaua II. Dacă Dumitru Dragomir şi Leo Strizu vor fi mulţumiţi de ei vor rămâne, dacă nu, nu", a spus antrenorul.

Tehnicianul a vorbit despre unii jucători. "Eugen Baciu a început să se antreneze normal. A făcut 60 la sută din şedinţa de pregătire alături de ceilalţi jucători. Cristian Tănase va în retur cel pe care îl ştiam. El este un copil bun, talentat, care a avut nişte escapade. El nu a suferit din această cauză, ci din pricina accidentărilor cu care a venit la Steaua. Nu este un măr putred. Ianos Szekely nu este victoria mea, ci a celor care l-au adus la Steaua. Am fost forţat de Szekely să-l bag meci de meci", a explicat Stoichiţă.

Stoichiţă a dezvăluit că are semnat cu Steaua un contract. "Am un contract înregistrat la FRF, altfel nu puteam antrena. Este pe o perioadă nedeterminată. Voi sta la Steaua cât ne înţeleg bine cu patronul", a încheiat Mihai Stoichiţă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite