Ştiinţa, spre matineu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea n-a bătut nici Astra şi a ajuns la nouă meciuri consecutive fără victorie. Oltenii au câştigat ultima oară în campionat la data de 1 noiembrie 2010, când s-au impus la Urziceni, scor 2-1.

Craiova continuă seria neagră. Oltenii au remizat, scor 1-1, cu Astra pe teren propriu şi rămân fără victorie în Liga I de aproape cinci luni! Meciul cu prahovenii a început perfect pentru elevii lui Nicolo Napoli. Subotici (5) a profitat de o eroare a lui Lucian Goian şi, din marginea careului mic, a reluat în plasă o centrare venită de la Gîngioveanu. După primul gol al sârbului în Liga I, ploieştenii s-au avântat în atac în căutarea egalării.

Lucian Goian (13) a fost aproape să-şi spele păcatele cu un „trasor" de la 40 de metri. Balonul s-a dus către vinclul porţii, dar a fost deturnat din drumul spre gol de vârful degetelor lui Silviu Lung jr. Spre finalul primei reprize, oaspeţii au intensificat raidurile la marginea careului oltean. Miranda şi-a încercat norocul din aproape toate poziţiile, dar fără succes. Când n-a mai putut să intervină, goalkeeperul gazdelor a fost salvat de bară.

Fraţii Costea au dezamăgit crunt

Astra a continuat să atace şi după pauză, iar eforturile ei nu au rămas fără rezultat. Lung jr a parat un nou şut al lui Miranda (50), dar nu a mai putut face nimic la „ghiuleaua" expediată de Măţel (70) şi deviată de Gîngioveanu. În ultimul sfert de oră, Ştiinţa a jucat fără fraţii Costea.

Cei doi au evoluat atât de slab încă l-au forţat pe antrenorul Nicolo Napoli să-i înlocuiască mai repede decât se aşteptau suporterii din Bănie. Cu doar două puncte obţinute în ultimele nouă etape, oltenii sunt din ce în ce mai aproape de Liga a II-a!

Balaci, furios: „Florin Costea nu mai e fotbalist"

Craiova a fost susţinută din tribună şi de Ilie Balaci. Fostul mare jucător a plecat însă dezamăgit de la stadion. „Florin Costea a fost fotbalist, acum nu mai este. Walter Lopez e bun de dat la lopată, nu a jucat niciodată fotbal. Gîngioveanu e teoretic de Manchester United, dar practic nu dă randament nici la Universitatea, Dănănae a făcut-o de oaie, iar lui Zoro i-a lipsit masca", a declarat Balaci după meci. Acesta a concluzionat, spunând: „Cu excepţia lui Dorel Stoica, toţi jucătorii sunt purtători ilegali de tricouri alb-albastre".

1-1


„U" Craiova: Lung jr - Dănănae, Zoro, Ciucă (Ologu 6), W. Lopez - Gîngioveanu, D. Stoica, D. Lopes - M. Costea (Stoianof 63), Subotici, Fl. Costea (Firţulescu 75). Antrenor: Nicolo Napoli

Astra Ploieşti:
C. Grigore - Măţel, Mihalache, L. Goian, Morais - Strătilă (Paulinho 55), Takayuki, M. Croitoru (Oprsal 77), Tigoianu (Stan 46) - Budescu, Miranda. Antrenor: Tibor Selymeş

Goluri: Subotici 5 / Măţel 70
Stadion „Ion Oblemenco": 4.000
Arbitru: Alexandru Deaconu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite