UPDATE Stelistul Toja, vândut la Aris Salonic! Managerul lui Aris: "E un luptător!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Stelei s-a înţeles aseară târziu cu şefii clubului grec Aris Salonic pentru transferul mijlocaşului columbian Juan Carlos Toja. Sud-americanul este aşteptat astăzi în Grecia pentru a semna contractul cu noua sa echipă. iar clubul din Ghencea va primi 500.000 de euro.

UPDATE 17.55 Columbianul a trecut fără probleme vizita medicală şi va semna actele în această seară. Managerul grecilor a confirmat înţelegerea. "Transferul se va face. Toja este un luptător, ne va ajuta foarte mult la echipă. Hector Cuper, antrenorul nostru, l-a urmărit de mai mult timp şi l-a cerut la echipă", a declarat Giannis Kontis.

UPDATE 16.30 Toja este la Salonic alături de impresarul său şi îşi negociază contractul cu gruparea greacă. Preşedintele Stelei este aşteptat şi el la discuţii

Adus la Steaua în urmă cu doi ani, Toja nu a impresionat deloc în tricoul roş-albaştrilor, reuşind doar patru goluri şi cinci pase de gol în cele peste 60 de meciuri jucate.

În schimb, el s-a evidenţiat prin viaţa de noapte agitată, plătind pentru desele sale escapade amenzi de peste 50.000 de euro. Toja a venit la Steaua de la echipa americană FC Dallas în luna august 2008, pentru suma de 1 milion de dolari.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite