Steliştii îşi joacă viitorul cu Liverpool

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflaţi pe locul şapte în campionat, steliştii speră să dea lovitura în Europa. Un succes împotriva englezilor îi poate trimite pe oamenii lui Lăcătuş în primăvara europeană.

Mâine seară, de la ora 20.00 (în direct la ProTV), Steaua îşi joacă viitorul în Liga Europa. În Ghencea vine Liverpool, iar un succes îi poate duce pe roş-albaştri în primăvara europeană. În momentul de faţă, englezii sunt lideri în grupa K, cu opt puncte, fiind urmaţi de Steaua, cinci puncte, Napoli şi Utrecht, cu câte trei puncte. În acest condiţii, echipa lui Marius Lăcătuş ar trebui să obţină toate cele trei puncte deoarece, în ultima etapă, se va deplasa la Napoli, de unde va fi destul de greu de adunat puncte. Conştineţi de acest lucru, steliştii sunt gata să-şi dea viaţa pe teren. "Cu Liverpool va fi o partidă dificilă şi, în acelaşi timp, decisivă. O victorie ne-ar ajuta şi zic eu am fi calificaţi. Vom juca pentru noi, pentru suporteri, pentru viitorul nostru. Preferam tiki-taka Steaua aşa cum am demonstrat în unele partide, dar cu încă puţin noroc", a declarat Ianos Szekely.

În ciuda optimistului afişat de jucători, Emeric Ienei crede că roş-albaştrii au şanse destul de mici să câştige meciul de mâine seară. Mai mult, fost antrenor al Stelei a vorbit şi despe soarta lui Marius Lăcătuş, ameninţat tot timpul cu demisia. "Este destul de greu să câştige cu Liverpool. Este multă presiune pe Lăcătuş. Toată lumea spune că dacă pierde puncte, în campionat, atunci o să plece. Ar trebui să-i pese mai puţin de presiunea asta", a afirmat Ienei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite