Steliştii dau mega-petrecere la 63 ani de la înfiinţare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti(AISS) anunţă că duminică 6 iunie, în club Dumars din Complexul Studentesc Regie, vor celebra aniversarea a 63 de ani la înfiinţarea fostului club al Armatei.

Citiţi mai jos comunicatul suporterilor stelişti:

Pentru stelisti, cartile de istorie incep cu 7 iunie 1947. Deceniile sunt povestite ca un cumul de munca si sudoare, daruire totala si spirit de echipa. Marsul mereu triumfator al sportivilor ros-albastri se intinde cuprinzator peste ani si se comprima in inimile suporterilor.

Steaua este un fenomen sportiv si social care planeaza maiestuos deasupra oricarui context, producand negresit simtaminte si emotii puternice. Actori legendari, promotori dibaci ai istoriei steliste, suporteri insufletiti de o pasiune nemuritoare - sarbatoresc impreuna trecerea dintre ani.

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti va invita la sarbatoarea suporterilor stelisti, duminica, 6 iunie, incepand cu orele 19, in clubul Dumars din Complexul Studentesc Regie. Evenimentul, organizat cu ocazia celebrarii a 63 de ani de la data infiintarii clubului, va reuni in acelasi loc suporteri, foste glorii ale Clubului Steaua precum si componenti ai echipelor actuale care vor urca pe scena si vor fi premiati pentru activitatea depusa in cadrul clubului.

Biletele se vor putea cumpara in ziua evenimentului de la intrarea in club, in limita locurilor disponibile. Acestea vor costa 10 lei iar fiecare participant la eveniment va primi un cadou din partea Asociatiei Independente a Suporterilor Stelisti. Membrii AISS vor beneficia de intrare gratuita prin prezentarea la intrare a cardului de membru sau a cartii de identitate.

Pentru mai multe detalii accesati, in cursul saptamanii curente, site-ul suporterilor, www.fcsteaua.ro .

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite