Steliştii ar urma să aibă 406 fani în Giuleşti, la meciul de duminică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steaua continuă să aibă cei mai mulţi suporteri, atât în Bucureşti, cât şi în ţară
Steaua continuă să aibă cei mai mulţi suporteri, atât în Bucureşti, cât şi în ţară

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că numărul de suporteri stelişti care vor face deplasarea la meciul cu Rapid din Giuleşti este "o nebuloasă totală".

El a explicat că preşedintele Constantin Zotta i-a transmis că gruparea FC Rapid este dispusă să ofere galeriei steliste 500 de bilete, conform înţelegerii de anul trecut, dar FRF nu permite să acorde mai mult de 406.

"Numărul de suporteri stelişti care vor face deplasarea în Giuleşti este o nebuloasă totală. Pentru că în presă s-a anunţat că Rapidul a scos la vânzare 10.500 de bilete, iar Costel Zotta mi-a spus la telefon acum că au scos doar 7.700. Există o înţelegere între liga suporterilor noştri şi clubul Rapid parafată în octombrie 2011, iar acolo se scrie că se vor acorda 500 de bilete suporterilor stelişti. Acum însă Zotta mi-a explicat că mai mult de 406 de suporteri nu pot intra. Conform spuselor lui, rapidiştii îşi doresc să fie mai mult de 400 de stelişti la meci. Deşi sunt galerii rivale, au o înţelegere la nivelul liderilor. Zotta mi-a spus că Gigi Răducanu a insistat ca Steaua să primească 600 de bilete. Cei de la Rapid spun însă că FRF, recte Viorel Duru, nu acceptă să intre pe Giuleşti mai mult de 406 suporteri ai unei echipe vizitatoare. E o problemă importantă. Nu ştiu unde este adevărul pentru că mie unul dintre liderii Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă, mi-a spus că a vorbit cu Viorel Duru şi cei de la FRF n-au nimic împotrivă să intre 600 de suporteri pe Giuleşti", a spus Stoica.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite