Fanii Stelei despre fraţii Costea: "Să se ducă înapoi la Craiova! Mihai a venit la Bucureşti să îşi bată joc de el Daniela Crudu!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Costea, cu roatele-n sus
Mihai Costea, cu roatele-n sus

Suporterii Stelei spun că cei doi au stricat atmosfera în vestiarul roş-albaştrilor şi le cer să plece de la echipă.

"Să ne lase, să se ducă înapoi la Craiova, la domnul Mititelu. Mihai a venit la Bucureşti să îşi bată joc de el domnişoara Crudu. Aia vine pe acasă beată pe la 4 dimineaţa şi îl întreabă ce caută acolo. Cei doi au stricat atmosfera la Steaua, nimeni nu mai joacă din cauza lor. Este o informaţie garantată. Am mai multe, dar le ţin secrete deocamdată. Ne-am săturat să facem deplasarea şi să îngheţăm. Martinovici ne-a zis la gard că fraţii Costea trebuie să plece. Era cu lacrimi în ochi, ca şi Bourceanu.

Jucătorii vor să plece de la Steaua din cauza lor, era adevărat zvonul că Bourceanu a zis că pleacă dacă nu se iau măsuri în privinţa fraţilor. Pe fraţii Costea nu îi afectează nimic. Lumea nu îi mai vrea în teren, vor fi huiduiţi cum vor intra pe teren. Gigi Becali a adus jucători, a adus echipa pe linia de plutire, dar a adus doi oameni care strică vestiarul" a spus liderul galeriei, Gică Mustaţă, la Sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite