Ştefănescu: “Vina este a lui Mititelu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre jucătorii Craiovei Maxima, Costică Ştefănescu, îl arată cu degetul pe patronul Craiovei pentru situaţia creată.

"Asta a pus capac chiar la toate. Mă aşteptam să retrogradeze în liga a doua, să schimbe antrenorii pe bandă rulantă sau să nu-şi plătească jucătorii, la asta chiar nu mă aşteptam. Soluţia cea mai bună pentru Craiova era ca Mititelu să vîndă tot ce putea şi să plece, să lase pe altcineva care se pricepe. Nu s-a priceput să conducă un club de talia Craiovei şi a reuşit să-şi îndepărteze toate personalităţile şi oamenii de bine din preajma clubului, inclusiv organele locale din oraş.

Asta e realizarea domnului Mititelu în decursul a aproape 6 ani. Acum, colac peste pupăză, dacă se va realiza aceasta dezafiliere, nu mai e nimic de spus. Vina este exlusiv a lui Mititelu. Piţurcă a procedat corect în conflictul pe care îl au cei doi. Trebuie să înţelegem odată pentru totdeauna că există nişte regulamente care trebuiesc respectate. Dacă mergem din compromis în compromis n-o să mai însănătoşim niciodată acest fotbal bolnav pe care îl avem.

Fotbalul se îndreaptă spre un dezastru. Oamenii care se ocupă de fotbal trebuie să pună piciorul în prag şi să începem să aplicăm regulamentele. Ar fi o tragedie ca una dintre cele mai iubite echipe de fotbal din ţară să dispară dintr-o dată din fotbalul românesc", a spus Costică Ştefănescu la Radio GSP.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite