Stefănescu: "Niciun alt antrenor nu va accepta lipsurile de la Craiova"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul căpitan al Universităţii Craiova, Costică Ştefănescu, crede că plecarea managerului Victor Piţurcă va afecta evoluţiile echipei în retur.

Ştefănescu este de părere că niciun alt antrenor cu nume nu va accepta să pregătească în condiţiile lipsurilor financiare cu care s-a confruntat Piţurcă.

"Nu am crezut că în secolul acesta mai pot vedea o astfel de atitudine, ca un patron să închidă uşa în faţa unui antrenor fără a purta o discuţie faţă în faţă cu acesta. Situaţia este gravă şi critică în acest moment. La cum îi ştiu eu pe cei doi, probabil nu se vor împăca, iar ruptura va fi definitivă, iar în locul lui Piţurcă va veni un alt antrenor. Asta nu ar fi o noutate la Craiova, deoarece în mandatul lui Adrian Mititelu s-au tot perindat antrenorii pe la echipă. Indiferent cine va veni, va avea mari probleme de a continua activitatea din cauza problemelor financiare. Prin renunţarea la Piţurcă, situaţia e şi mai dramatică, pentru că noul antrenor probabil nu va suporta lipsurile de la echipă. Este exclus ca Piţurcă să fi vrut să îi ia echipa lui Mititelu", a spus Ştefănescu la Sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite