Ştefan Grigorie: "Nu se pune problema să pierdem la masa verde meciul cu FC Vaslui"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Grigorie
Ştefan Grigorie

Jucătorul Ştefan Grigorie este convins că în conducerea clubului Rapid sunt oameni care nu ar putea face greşeala de a contacta jucători de la formaţia adversă, cu câteva zile înaintea unui meci direct, şi spune că echipa sa nu va pierde la masa verde partida cu FC Vaslui.

"Nu mă tem că am putea pierde meciul cu Vasluiul la masa verde. Dacă domnul Porumboiu a făcut acel memoriu la comisii, ce pot eu să spun decât că ştie dânsul mai bine ce are de făcut. Dar eu sunt sigur că nu se pune problema să pierdem acel meci, pentru că l-am câştigat pe teren. Este un caz diferit faţă de cazul «bricheta». Ştiu că nu s-a întâmplat nimic din ce se spune şi sigur rezultatul va rămâne cel de pe tabelă. Nu cred că era cineva nebun să contacteze un jucător de la Vaslui înaintea meciului. Numai un copil cred că ar putea face aşa ceva. Eu sunt sigur că avem oameni capabili în conducere, care nu fac asemenea greşeli", a spus, miercuri, Ştefan Grigorie.

Fotbalistul giuleştean a afirmat că i-a simţit pe adversarii de la FC Vaslui foarte motivaţi să învingă Rapidul, contrazicându-l astfel pe finanţatorul moldovenilor, Adrian Porumboiu, care i-a acuzat pe unii dintre jucătorii antrenaţi de Viorel Hizo că nu şi-au apărat corect şansele în partida de marţi seară. "Vaslui este o echipă valoroasă, i-am simţit pe jucători foarte determinaţi aseară şi foarte puternici. Însă, până la urmă, au întâlnit Rapidul, o echipă care a mai câştigat în ultimul timp împotriva lor, aşa că rezultatul este ceva normal. Nu cred că în 2011 mai sunt jucători care să nu dea totul pe teren. Se mai întâmplă ca la un meci să joci mai prost, asta nu înseamnă că nu şi-au apărat corect şansele. Este păcat că se aruncă cu noroi în jucători pentru un singur meci. Eu am priteni la alte echipe şi vorbesc cu ei şi înainte, şi după meciuri, dar pe teren suntem adversari. Nu mi-a fost niciodată frică să-i sun. Acum, oricum sunt la modă stenogramele şi se poate vedea ce vorbesc cu ei", a mai spus rapidistul.

Ştefan Grigorie a înmânat, miercuri, la AFI Palace Cotroceni, premiile oferite de clubul Rapid celor doi suporteri care au câştigat un concurs organizat pe pagina de Facebook a grupării bucureştene. Premiile au constat în produse sportive: minge, tricou şi echipament de sport oficiale ale clubului Rapid.

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, susţine că jucătorii echipei sale Lucian Sânmărtean, Nemanja Milisavljevici şi Jivko Milanov au fost sunaţi de preşedintele executiv al FC Rapid, Constantin Zotta, înaintea meciului direct, promiţându-le transferuri la gruparea giuleşteană şi la echipe din Rusia. Conducerea FC Vaslui a sesizat comisiile LPF şi a menţionat şi în raportul observatorului jocului de marţi seara această tentativă de corupţie. Porumboiu îşi acuză proprii jucători de blat şi solicită victoria la masa verde cu 3-0 a partidei cu Rapid, precum şi retrogradarea formaţiei giuleştene.

De partea cealaltă, Constantin Zotta, care înainte de a fi instalat la Rapid a activat câteva luni în funcţia de director general la FC Vaslui, a recunoscut că a trimis câteva mesaje de felicitare unor jucători ai formaţiei moldovene după anumite meciuri, dar dezminte faptul că le-a promis transferuri la alte echipe.

Formaţia Rapid a învins, marţi seară, în deplasare, scor 3-2 (2-1), echipa FC Vaslui, în etapa a XVIII-a, prima a returului, în ultimul meci al Ligii I din 2011.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite