Steaua vrea un „pitbull“ italian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
800.000 este suma pe care o cer cei de la Levadiakos  în schimbul lui Stefano Napoleoni (dreapta)
800.000 este suma pe care o cer cei de la Levadiakos în schimbul lui Stefano Napoleoni (dreapta)

Roş-albaştrii îşi doresc să se întărească în pauza de  iarnă cu un mijlocaş de bandă italian. Mihai Stoica a început să-şi intre serios în pâine după ce în prima lună a sa de la revenire a fost de reacomodare, după cum remarca şi patronul Gigi Becali.

Meme a început deja negocierile pentru doi fotbalişti de perspectivă,  Gabriel Mate (Pandurii) şi Dorinel Popa (Victoria Brăneşti), însă, pe lângă aceste două nume, managerul stelist vrea şi un jucător italian pe care l-a remarcat pe vremea în care acesta evolua în prima ligă greacă, la Levadiakos.

Stefano Napoleoni (24 de ani) a retrogradat între timp în divizia secundă elenă şi-şi doreşte să părăsească echipa, mai ales că este cel mai bine cotat fotbalist al clubului.

„Marcator, dar şi luptător"

Născut la Roma, Napoleoni a plecat încă de la 20 de ani din ţară, pentru a jucat, la echipa de tradiţie din Polonia, Widunde a evoluat în pentru care a jucat 61 de partide şi a marcat 11 goluri. În 2008, a ajuns la Levadiakos, unde a devenit rapid foarte apreciat de presa elenă.

„E cel mai bun jucător de la Levadiakos. E stângaci, dar trage bine şi cu dreptul, joacă pe ambele benzi. Are simţul golului şi mentalitate bună. Să nu fiţi surprinşi dacă la o fază apare la finalizare şi imediat după bagă o alunecare în preajma careului", l-a descris Mikael Paterakis, ziarist la un cotidian din Atena.

Stefano Napoleoni este considerat un jucător cu potenţial şi datorită comportamentului său din afara terenului.

„E profesionist sută la sută, nu iese prea mult prin oraş şi nu apare prin tabloide. E familist convins şi nu creează probleme. Sunt sigur că ar putea face faţă la Steaua, ba, mai mult, ar putea să crească în valoare. E fotbalist demn de cupe europene. În vară l-au vrut şi AEK, şi Olympiakos, dar până la urmă nu s-au înţeles cluburile. E destul de scump", ne-a mai spus Maikel. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite