Steaua vinde ca să aibă bani de cumpărături

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De la stânga la dreapta: George  Galamaz, Marius  Bilaşco şi Pablo  Brandan
De la stânga la dreapta: George Galamaz, Marius Bilaşco şi Pablo Brandan

Becali şi-a regândit strategia pentru 2011 şi, după ce în vară a băgat şase milioane de euro în transferuri, acum vrea ca angajaţii săi să facă rost de bani pentru achiziţii. Fanii s-au bucurat că latifundiarul a vândut un teren de zece milioane de euro, crezând că banii vor fi reinvestiţi în transferuri. Echipa va trebui însă să se autofinanţeze.

Gigi Becali a închis „robinetul" în Ghencea! El le-a transmis subalternilor săi că nu mai vrea să bage bani mulţi în achiziţionarea de jucători, mai ales după ce în sezonul de toamnă atât Victor Piţurcă, cât şi Ilie Dumitrescu l-au supus pe finanţatorul roş-albaştrilor la un efort financiar considerabil. Practic, Steaua a luat 20 de jucători la începutul stagiunii, a renunţat la o parte şi urmează să se debaraseze de alţii.

Bani de la lotul Urziceni şi Bănel

„Am fost prostul proştilor în vară. Le-am făcut poftele şi lui Piţi, şi lui Ilie. Amândoi au plecat, iar eu am rămas pe locul şapte în campionat şi cu 30 de jucători. Păi cu ce m-am ales că am băgat atâtea milioane?! Gata, tată, schimbăm foaia", a admis latifundiarul.

Practic, singura achiziţie a roş-albaştrilor de până acum se numeşte Nicolae Dică, jucător revenit în Ghencea liber de contract, după ce şi-a reziliat angajamentul cu Catania. Mihai Stoica a fost cel însărcinat să caute soluţii pentru a contura bugetul de achiziţii.

Astfel, managerul Stelei a decis că, în afara lui Ricardo, care a dat randament, toţi jucătorii aduşi de la Unirea Urziceni sunt de vânzare. Bilaşco, Marinescu, Brandan, şi Onofraş sunt în aşteptarea unor oferte convenabile atât pentru club, cât şi pentru ei, pentru a-şi termina aventura la clubul roş-albastru.

George Galamaz este dorit la Khazar Lankaran de către Mircea Rednic, care şi-l doreşte pe stoper la pachet cu Bănel Nicoliţă, fotbalistul cel mai vechi din lotul Stelei. „Pe Bănel nu-l dau fără 1,5 milioane de euro. E deja un simbol al echipei şi merită banii ăştia", a explicat Gigi Becali.

"Nu vom cumpăra foarte mulţi jucători. Vom renunţa la câţiva şi vom aduce doi - trei pentru a ne întări pe posturile deficitare."
Marius Lăcătuş
antrenor Steaua

Angelov a plecat la Anorthosis

După ce Gigi Becali a anunţat că bulgarul Angelov a fost pus pe lista de transferuri din cauza salariului uriaş, 280.000 de euro pe an, mijlocaşul s-a orientat repede către o nouă destinaţie. El va semna cu Anorthosis Famagusta, formaţie antrenată de conaţionalul său, Staminin Stoilov.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite