Steaua spune stop transferurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angelov, Zapata, Abrudan şi Angelov au părăsit deja Steaua, iar singura achiziţie a clubului din Ghencea este Dică. Totuşi, oficialii roş-albaştri sunt mulţumiţi de echipă.

Mihai Stoica a explicat strategia pe care o urmează în ceea ce priveşte campania de transferuri. „Noi am avut câteva ţinte pe care le-am tăiat rapid de pe listă pentru că sunt pretenţii exagerate din partea jucătorilor. Le-am recomandat Serie A, Primera Division, Premier League. Nu mai luăm jucători doar de dragul de a cumpăra. În momentul de faţă, după plecările celor patru şi repatrierea lui Dică, daţi-mi voie să spun că avem dublaj pe fiecare post. În plus, avem un lot valoros şi echilibrat. Acum e nevoie de omogenizare", a punctat managerul Stelei.

Meme a dezvăluit şi motivul pentru care l-a readus pe Dică în Ghencea. „El se întoarce la Steaua pentru că uneori anumite principii mai trebuie şi încălcate. În general, nu-mi plac repatrierile, dar când vine vorba de un jucător special ca Dică sau Rădoi situaţia se schimbă. Doar boii sunt consecvenţi, dar, acum, sper să nu fiu nici consecvent, nici bou", a spus Stoica.Managerul a vorbit şi despre relaţia pe care o are cu tehnicianul din Ghencea, infirmând tensiunile existente între ei.

„E normal să avem un staff numeros"

„Am o colaborare bună cu Lăcătuş, deciziile le luăm împreună, iar patronul are ultimul cuvânt. Am vorbit şi cu Marius când l-am adus pe Caramarin, am mare încredere în el şi e normal ca o echipă cu pretenţiile noastre să aibă un staff corespunzător din punct de vedere numeric", a declarat oficialul din Ghencea. Stoica este bucuros că au trecut Sărbătorile, al căror fan nu este şi abia aşteaptă să plece cu echipa în cantonament.  

Meme despre...

Situaţia financiară: „Acest club a suferit din punct de vedere managerial şi trebuia rentabilizat. Pentru asta am venit eu, dar nu se poate face peste noapte. Steaua poate reveni pe plus doar dacă mergem în Ligă, dar daţi-mi voie să fiu reţinut, pentru că suntem pe locul şapte“.
Pregătirea de iarnă: „Vom face cel mai tare cantonament pe care l-a avut o echipă românească până acum, jucăm cu cinci echipe din cupele europene“.
Jucătorii străini: „Mi-aş dori fotbalişti autohtoni, dar vom recurge şi la străini, dacă ne aduc un plus. Urmărim mai mulţi jucători pe care am putea să-i transferăm la vară“.
Fotbaliştii doriţi: „Kone nu ne interesează. Chipciu, de la Braşov, este interesant, însă n-am făcut nicio ofertă pentru achiziţionarea sa“.
Micşorarea salariilor: „De când am venit eu, nu s-a scăzut nicio leafă, dar e posibil să încep eu asta. Sunt câţiva jucători care primesc extrem de mulţi bani pe care nu-i merită“.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite