Steaua şi Dinamo, hora Unirii la Urziceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicecampioana şi-a încropit un lot cu 18 jucători de la cele două rivale. Noul antrenor al Unirii, Octavian Grigore, nu poate alcătui un prim „11” pentru meciul de mâine cu Steaua fără a folosi jucători împrumutaţi din Ghencea.

Apele au început să se limpezească în curtea Unirii Urziceni. După ce şi-a vândut aproape toate vedetele, vicecampioana şi-a completat lotul cu jucători de la Steaua şi de la Dinamo. Grosul a fost furnizat de clubul din Ghencea, care a direcţionat în Bărăgan 15 puşti! Dintre aceştia doar Andrei Ionescu şi Mihai Onicaş au evoluat la echipa mare, restul provin de la formaţia secundă. Toţi cei 15 au semnat contractele cu Unirea, ieri, la palatul lui Gigi Becali, iar Steaua nu a încasat niciun ban în schimbul lor.

Dinamo a trimis şi ea trei puşti la Urziceni, însă doar doi dintre aceştia, Muşat şi Homei, se pot lăuda cu câteva jocuri în Liga I. Şi aceştia au fost achiziţionaţi gratis, fiind parte din transferul lui Valeriu Bordeanu în Ştefan cel Mare. Vicecampioana, care îi mai are din vechiul lot doar pe Tudor, Maftei, Nicu, Pădureţu, Todoran, Semedo şi Rusescu, îşi propusese să se "întărească" şi cu unii jucători de la Timişoara, dar până la urmă negocierile au eşuat.

Unirea va disputa următorul meci de campionat, mâine, acasă, cu Steaua. În condiţiile date, noul antrenor, Octavian Grigore, care nu a făcut decât câteva antrenamente cu noul lot, e obligat să titularizeze cel puţin trei dintre jucătorii veniţi din Ghencea. Gigi Becali a spus la un moment dat că meciul nu va fi aranjat, dar a şi precizat că nu îşi face nicio grijă în privinţa rezultatului final.

Felix Grigore: „Vrem să batem Steaua!"

Directorul general al Unirii Urziceni, Felix Grigore, a exclus varianta unui blat cu Steaua. Mai mult decât atât, el a precizat că ialomiţenii au de gând să producă o mare surpriză sâmbătă seara: "Primul nostru obiectiv este să o batem pe Steaua. O să ne facem datoria pe teren". Felix Grigore este optimist vizavi de viitorul echipei: "Avem o echipă nouă, trebuie să ajungem la o omogenitate, însă nu este chiar un moment dificil. Greu era dacă aveam o echipă deja formată şi nu cîştigam două-trei partide". Noul antrenor al Urziceniului, Octavian Grigore, va fi prezentat azi într-o conferinţă de presă.

Lotul Unirii Urziceni

nume         post     echipă

D. Tudor    portar    Urziceni
E. Nicu    fundaş    Urziceni
Maftei    fundaş    Urziceni
Semedo    mijlocaş    Urziceni
Pădureţu    mijlocaş    Urziceni
Todoran    mijlocaş    Urziceni
Rusescu    atacant    Urziceni
Bălgrădean    portar    Dinamo
Muşat    fundaş    Dinamo
Homei    fundaş    Dinamo
Onicaş    mijlocaş    Steaua
A. Ionescu    mijlocaş    Steaua
Al. Lazăr    mijlocaş    Steaua
Mustaţă    fundaş    Steaua
Pazon    fundaş    Steaua
Toşca        fundaş    Steaua
Lupu        fundaş    Steaua
Fl. Matei    mijlocaş    Steaua
Muzac    mijlocaş    Steaua
Bejan        mijlocaş    Steaua
Vâtejelu    mijlocaş    Steaua
Văduva    mijlocaş    Steaua
Năstăsie    atacant    Steaua
V. Rusu    atacant    Steaua
Bâtfoi        atacant    Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite