Steaua şi-a luat înapoi „jucătorii navetişti“!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lotul Stelei II, care a fost detaşat la Urziceni, s-a întors ieri la Bucureşti pentru a juca astăzi cu Juventus Colentina, deoarece oficialii din Ghencea nu au retras încă echipa în mod oficial. În Liga I e posibil orice. Inclusiv ca o serie de jucători să evolueze într-o zi în eşalonul secund, iar peste o săptămână să revină în prima divizie, pentru altă echipă.

Infuzia de fotbalişti dinspre Unirea Urziceni către Steaua i-a lăsat pe ialomiţeni cu doar 10 fotbalişti din lotul vechi, asta şi pentru că mulţi dintre cei care nu au luat drumul spre Ghencea şi-au reziliat deja contractele. Pentru a-l ajuta pe prietenul său, Dumitru Bucşaru, Gigi Becali a luat decizia să desfiinţeze echipa a doua a clubului său şi să trimită 18 jucători din lot la Unirea Urziceni.

După doar două zile în care s-au pregătit în Bărăgan, micii stelişti au fost chemaţi de urgenţă înapoi la Bucureşti. Motivul? Oficialii din Ghencea nu au retras încă în mod oficial echipa din Liga a II-a, astfel că Steaua II trebuie să se prezinte astăzi la partida cu Juventus Bucureşti, din etapa a doua a campionatului. Conducătorii de la Urziceni au încercat să explice situaţia ciudată care s-a creat. „Steaua II are mâine (n.r. - azi) un meci programat în liga a doua şi îl va disputa. Va fi un antrenament foarte util pentru fotbaliştii tineri de acolo. E o situaţie normală, nu mi se pare nimic special. După meci, vor reveni la noi pentru a se pregăti cu echipa", a comentat Felix Grigore, directorul ialomiţenilor.

Unirea aşteaptă jucătorii de la timişoara

Cum lumea fotbalului românesc a ridicat semne de întrebare asupra corectitudinii partidei Unirea - Steaua, ce se va juca peste o săptămână, Gigi Becali a luat decizia ca fotbaliştii care au fost împrumutaţi la Urziceni să nu aibă drept de joc în partida directă. „Nu-i nicio problemă. Avem 10 jucători din lotul vechi, mai aşteptăm şi de la Timişoara câţiva. Apoi, mai avem fotbalişti împrumutaţi în liga a doua sau a treia şi e momentul să facă pasul către primul eşalon. Vom avea o echipă, şi încă una foarte bună la meciul cu Steaua", a mai spus Grigore.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite