Steaua schimbă atacanţii ca pe mănuşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Costea a costat 1,4 milioane de euro
Mihai Costea a costat 1,4 milioane de euro

De câteva sezoane bune, cu mici excepţii, Steaua are mari probleme în faţa porţii. Jucătorii îşi creează foarte puţine ocazii, iar pe cele avute le ratează cu seninătate.

Motivul este unul simplu. Gigi Becali aduce atacanţi de duzină, pe care îi urmăreşte personal, crezându-se specialist în fotbalişti ofensivi. „Eu îi las pe antrenori să ia ce jucători vor, le dau mână liberă, însă doar până la atacanţi. Acolo trebuie să vorbim. La vârfuri, Gigi Becali trebuie să vadă, pentru că sunt cel mai mare specialist. Un sfert de oră dintr-un meci întreg. Atât trebuie să vizionez. Sunt aşa priceput că nici nu îmi trebuie să văd mai mult, în cinci minute m-am lămurit", a spus de mai multe ori finanţatorul roş-albaştrilor. Dar realitatea îl contrazice crunt. De la Bibişkov la Pepe Moreno sau Semedo, atacanţii pe care Becali i-a impus antrenorilor au dezamăgit, iar golurile au fost mai rare ca schimbările de tehnicieni.

Şi acest sezon e dezastruos

Totuşi, Gigi n-a învăţat din greşeli şi a continuat să tranfere după ureche. El i-a adus în această vară pe fraţii Costea şi Nikolici, investiţii care s-au dovedit şi ele a fi nerentabile. În fapt, cei trei au reuşit împreună 5 goluri în 14 etape în Liga I şi sunt pe picior de plecare. „Fraţii Costea sunt nişte măscărici, iar Nikolici n-are ce să caute titular. La iarnă mai cumpăr doi atacanţi şi un mijlocaş ofensiv", a anunţat patronul Stelei.

Culmea nesimţirii: Florin Costea a urinat pe teren!

După ce anunţase că-i va da afară pe ambii fraţi Costea, la finalul meciului cu Ceahlăul, Gigi Becali s-a răzgândit şi vrea să renunţe acum doar la Florin. „Ilie Stan conducea antrenamentul, încerca să explice ceva, iar Florin s-a dus să-şi facă nevoile la marginea terenului. Vă daţi seama ce caracter are?!", a povestit Becali. Patronul celor de la FC Vaslui a anunţat că este interesat să-l coopteze pe Florin în lotul lui Viorel Hizo. „Dacă îl reneagă toţi, eu îl aştept cu braţele deschise la Vaslui", a spus Porumboiu.

Câte goluri au dat atacanţii Stelei în ultimii 4 ani

2011/12     Goluri/Meciuri

Tatu        4/ 18
Rusescu    4 /17
M. Costea    4/19
Fl. Costea    2/19
Nikolici    2/15

2010/11     Goluri/Meciuri

B. Stancu    16/26
Surdu    6/29
N. Dică    6/13
Bilaşco    5/31
Maicon    3/8
Kapetanos    2/15
Burdujan    2/5

2009/10     Goluri/Meciuri

Kapetanos    19/39
B. Stancu    14/37
Surdu    9/37
Arm. Karamian    5 /13
Bibişkov    0/5
J. Moreno    0/6

2008/09     Goluri/Meciuri

B. Stancu    11/35
Kapetanos    11/27
Semedo    2/30
V. Badea    0/1
Liţu        0/8

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite