Steaua s-a chinuit şi cu modesta Astra II Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nikolici
Nikolici

Roş-albaştrii s-au făcut de râs în amicalul cu divizionara secundă, reuşind să obţină doar o remiză, scor 1-1.

După ce în prima rundă a sezonului de primăvară Steaua n-a reuşit să obţină decât un chinuit 1-0 contra „lanternei roşii" a Ligii I, CS Mioveni, Ilie Stan a ţinut să mai joace încă un amical, înaintea duelului de luni cu „U" Cluj.

Adversară a roş-albaştrilor a fost Astra II Giurgiu, ocupanta locului 12 în Seria Est a Ligii a II-a. Cu Bicfalvi folosit pe post de stoper şi cu Chipciu titularizat ca mijlocaş dreapta, steliştii au dominat  începutul meciului, iar Mihai Costea a deschis scorul în minutul 25.

Bulgarul Iliev a ţinut morţiş să le dea o mână de ajutor elevilor lui Ioan Tătăran şi a gafat ca un începător în minutul 42, permiţându-i lui Hoprich să-l execute cu sânge-rece pe Stanca, titular ieri în poarta Stelei. Surprinzător, satelitul Astrei Ploieşti şi-a continuat şarjele ofensive şi în repriza secundă, dar Gafiţa şi Bănaru au ratat cu seninătate din poziţii bune, cruţând Steaua de o înfrângere mai mult decât ruşinoasă.

Ilie Stan a folosit ieri următoarea echipă: Stanca - Dănănae, Iliev, Bicfalvi, V. Lupu - Chipciu, Prepeliţă, Răduţ, T. Bălan - Nikolici, M. Costea. Au mai jucat: Ciuculescu, Cristi Tănase şi A. Stan.

Fanii Stelei, interzişi!

La meciul de ieri, stewarzii de la Mogoşoaia au interzis accesul grupurilor organizate de fanii stelişti, tot de frica unor eventuale proteste la adresa şefilor FRF şi LPF. La partidă au asistat doar ziariştii şi circa 40 de microbişti.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite