Steaua rânjeşte în Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roş-albaştrii forţează accederea în optimile Ligii Europa, unde pot ajunge trecând de Twente Enschede

Optimismul domneşte în tabăra Stelei, înaintea meciului din această seară, din prima manşă a „16"-imilor Ligii Europa. Ilie Stan admite faptul că Twente Enschede este favorită, dar crede că Steaua poate câştiga această partidă şi poate spera la calificare dacă nu va primi gol pe teren propriu. „Trebuie să alergăm cu toţii, să încercăm să punem presiune pe adversari şi să nu primim gol. Am jucători în lot care pot face diferenţa", a spus antrenorul de 44 de ani.  

Întrebat dacă „dubla" cu batavii este decisivă pentru păstrarea postului său, Ilie Stan a răspuns: „M-am obişnuit, sper ca rezultatele pe care le vom obţine să-mi dea linişte, dar este foarte greu lucrul ăsta. Ce să facem, asta este! Nu cred că este o dublă decisivă pentru mine, pentru că am muncit mult şi cred că rezultatele se vor vedea într-un timp relativ scurt. Cred că Twente e de bătut".

Stan îi asigură pe suporteri că echipa nu va juca defensiv în partida cu Twente: „Nu putem să avem 50.000 de oameni în tribună şi să jucăm cu portarul. Nu putem să construim dând pasă de la 40 de metri înapoi la portar".

Fanii şi deţinuţii au deszăpezit Mogoşoaia

Pentru că terenul de antrenament pe care roş-albaştrii trebuiau să se pregătească aseară era complet înzăpezit la primele ore ale dimineţii, conducerea Stelei a apelat din nou la deţinuţii de la Penitenciarul Jilava pentru degajarea stratului de omăt. La acţiune au participat şi câţiva suporteri, conduşi de liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă. Aceştia au acţionat însă într-o cu totul altă zonă a bazei sportive, întrucât gardienii nu i-au lăsat să se amestece cu puşcăriaşii. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite