Steaua pleacă miercuri în Olanda. Ilie Stan „Calificarea nu este jucată”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Stan
Ilie Stan

Chiar dacă vremea din România este în continuare precară, este frig și terenurile sunt înghețate, Ilie Stan a decis ca elevii săi să se antreneze la București.

Înaintea meciului tur de la București cu Twente, Ilie Stan a anunțat că Steaua se va deplasa mai repede în Olanda pentru manșa a doua pentru că acolo clima este mult mai blândă față de cea de la noi. Deși roș-albaștrii nu s-au întors în Ghencea și șansele de a reveni acolo sunt destul de mici, astfel că antrenamentele se derulează tot la baza de la Mogoșoaia, steliștii au decis să pregătească aici returul cu batavii.

„Vom pleca miercuri la Enschede. Până atunci ne vom antrena aici. Sâmbătă la prânz vom disputa un amical cu Juvenstus Colentina în care îi voi vedea la lucru pe jucătorii care au evoluat mai puțin sau deloc cu Twente, duminică vor avea liber, după care de luni vom intra în linie dreaptă pentru manșa a doua a meciului cu olandezii. Veți vedea o altă față a echipei noastre cu Twente. Calificarea nu este încă jucată”, a spus Ilie Stan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite