VIDEO Contra: „Pintos îi poate ajuta mult pe stelişti“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pablo Pintos
Pablo Pintos

În aşteptarea realizării transferului brazilianului Wesley, oficialii Stelei betonează şi defensiva. La sugestia lui Cosmin Contra, în Ghencea, acolo unde echipa se va întoarce din februarie, va ajunge un fundaş dreapra uruguayan de la Getafe.

UPDATE Ora 16.25. Cosmin Contra crede că Steaua poate suporta o parte din transferul lui Pintos. „Ştiu că cei de la Getafe vor să-l dea împrumut pînă la vară pe Pintos, cu opţiune de cumpărare. Îşi doresc foarte mult ca jucătorul să aibă meciuri în picioare. Eu sînt convins că Pintos îi poate ajuta pe stelişti. Rămîne doar să se înţeleagă la bani, aici nu e treaba mea. Trebuie să se decidă cît din contract îi plăteşte Steaua şi cît Getafe. Nu ar fi o problemă, că nu cred că are mai mult de 350.000 de euro pe an. Pintos ar fi o achiziţie bună, iar Brandan l-ar ajuta să se integreze mai repede“, a spus Contra.

UPDATE. Dacă în atac, Steaua va arăta foarte bine, vor fi numai puţin de 7 atacanţi, în schimb în apărare sunt probleme în continuare. După ce lui Eemeghara nu i-a mai fost prelungit contractul, Martinovici s-a dovedit a nu fi un fundaş de bandă, iar Gabi Matei revine după o lungă perioadă de inactivitate, oficialii roş-albaştrilor caută de zor şi-un fundaş de top. Pe care l-a găsit Cosmin Contra. Fostul internaţional le-a propus steliştilor încă din toamnă un jucător de calitate, care este legitimat la Getafe.

Pablo Pintos (24 de ani) a fost adus in 2010 in Spania de la San Lorenzo, insa n-a prins decat sase meciuri.  „Guriţă“, care este antrenor la grupele de copii şi juniori ai clubului spaniol, este bun prieten cu Pintos. El este convins că uruguayanul se va impune fără probleme în echipa bucureştenilor.

Cu acest jucător, dar şi cu Wesley vom fi pregătiţi să câştigăm campionatul“, ne-a spus un oficial stelist.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite