Steaua îmbătrânită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Atacantul Iovov (în albastru) a fost convins de Stoichiţă să vină la Steaua
Atacantul Iovov (în albastru) a fost convins de Stoichiţă să vină la Steaua

Pentru a fi sigur că nu ratează titlul, Stoichiţă va miza numai pe jucători cu experienţă. Mihai Stoichiţă s-a deplasat ieri la Sofia special pentru a parafa al doilea transfer al iernii, atacantul Hristo Iovov (32 de ani).

„Mihai m-a convins. Îi voi accepta toate condiţiile lui Iovov şi îl iau ca să îi ofer antrenorului tot ce vrea pentru a lua titlul", clama Gigi Becali zilele trecute.

Cu acest atu în mână, „Lippi" a dat o fugă ieri în Bulgaria unde a reuşit să se înţeleagă şi cu oficialii lui Levski în privinţa atacantului.

Astfel, după ce l-au transferat pe Jelev, fostul fundaş de 31 de ani al Oţelului, cei din Ghencea au mai luat încă un jucător trecut de 30 de ani.

Venirea lui Iovov îi va scoate din schemă pe Surdu (25) şi Stancu (22), care l-au dezamăgit pe tehnician în prima parte a sezonului. 

Titularii, peste 25 de ani

După cum „Adevărul" a anunţat în ediţia de ieri, Stoichiţă nu îşi permite paşi greşiţi în lupta pentru campionat, el garantând că va câştiga titlul punând la bătaie postul său.

Astfel, el a decis să cumpere jucători pe care îi cunoaşte foarte bine şi pe care i-a mai antrenat pe la echipele la care a fost, urmând să mizeze pe ei şi pe ceilalţi fotbalişti cu experienţa unor lupte aprige în Europa precum Zapata, Emeghara, Ghionea, Petre Marin sau Ovidiu Petre. Asta în dauna puştilor în care italianul Bergodi a investit multă încredere, precum Tătăruşanu, Onicaş, Ionescu, Ochiroşii sau Bicfalvi.

În ceea ce îi priveşte pe aceştia, actualul antrenor din Ghencea l-a dat deja pe Ochiroşii la Oţelul, îi pregăteşte plecarea lui Ionescu, în timp ce pe Tătăruşanu, Onicaş şi Bicfalvi îi aşteaptă etape bune de stat pe banca de rezerve.

No title
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite