Steaua a renunţat la titlu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Stoica consideră că echipa din Ghencea nu mai are decât şanse pur teoretice să câştige titlul cu numărul 24. Steliştii sunt acum la 13 puncte de Oţelul. Roş-albaştrii şi-au prezentat ieri oficial cele cinci achiziţii din această iarnă: Stanca, Iliev, Dică, Burdujan şi Maicon.

Mihai Stoica consideră că meciul Stelei de la Craiova este unul extrem de important doar în economia luptei pentru locul secund.

„Meciul de la Craiova este capital, cel puţin din pers­pectiva luptei pentru locul doi, pentru că eu cred că locul întâi este deja antamat. Nu voi comenta ce s-a întâmplat cu partida Pandurii - Oţelul, am stat unsprezece ani la Galaţi, dar nu mai este Oţelul meu. M-aş bucura dacă Steaua va juca în ediţia viitoare a grupei Ligii Campionilor, m-aş bucura dacă Steaua ar lua un trofeu în acest an şi m-aş mai bucura dacă am fi sănătoşi", a declarat Stoica.

Managerul roş-albaştrilor îl consideră pe Laurenţiu Marinescu ca fiind cel mai important câştig al Stelei în această iarnă. "El a fost la Steaua, dar practic n-a fost. A jucat prea puţin pentru a-şi demonstra valoarea. Marinescu poate deveni un jucător important pentru Steaua, poate fi adoptat repede de suporteri", a mai explicat Meme.

Maicon vrea să-l cunoască pe tizul de la Inter

Managerul a recunoscut că transferul brazilianului Maicon s-a făcut peste capul său: „Despre Maicon nu pot spune prea multe, l-am văzut doar 20 de minute pe zăpadă. Nu-mi stă în obicei să aduc jucători pe care nu-i cunosc, dar a fost o situa­ţie specială".

Maicon Pereira de Oliveira, ultima achiziţie a Stelei, speră să-i convingă pe roş-albaştri că merită să rămână în Ghencea şi din vară. „O să muncesc mult ca numele meu să fie la fel de cunoscut ca cel al jucătorului de la Internazionale Milano. Pe Maicon nu l-am întâlnit personal, pe viitor mi-am propus să-l cunosc pe acest mare jucător. Mă ajută faptul că sunt jucători brazilieni la Steaua, este mai uşoară acomodarea", a spus Maicon.

"E imposibilă o revenire a lui Victor Piţurcă la Steaua, oricât de mult şi-ar dori unii acest lucru. Eu nu am de gând să plec!"
Mihai Stoica
manager general Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite