Steaua a rămas în 14 jucători!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Lăcătuş are mari probleme în a alcătui o echipă competitivă pentru deplasarea de la Napoli. Înaintea meciului care îi poate încheia sau prelungi mandatul în Ghencea, tehnicianul se vede nevoit să se descurce fără o parte dintre cei mai importanţi jucători.

Cu patru zile înaintea „Finalei" de la Napoli, Marius Lăcătuş e într-o situaţie disperată: nu are decât 14 jucători valizi! Tocmai de aceea, tehnicianul a şi renunţat la ideea perfectării unui meci amical în acest weekend, care ar fi compensat amânarea etapei a 19-a din Liga I. „Sunt 11 fotbalişti indisponibili pentru partida de miercuri. Mai întâi mă gândesc ce echipă să bag pe teren, abia apoi la banca de rezerve", a dezvăluit, necăjit, Lăcătuş. Pe lângă jucătorii care n-au fost trecuţi pe lista UEFA, „Fiara" nu se poate baza nici pe suspendaţii Bănel Nicoliţă şi Pantelis Kapetanos, în timp ce Florin Gardoş, Eric Bicfalvi, Mihai Răduţ şi Cristi Tănase acuză probleme medicale.

 „Dacă nu marcăm, n-avem nicio şansă"

Mai mult, unul dintre jucătorii trecuţi de Steaua pe lista UEFA, Iulian Apostol, a părăsit deja clubul. Totuşi, „Fiara" speră ca măcar Gardoş şi Bicfalvi să fie declaraţi apţi până la ora jocului. „Steaua va încerca să puncteze la Napoli. Dacă nu vom marca, nu vom avea nicio şansă. Şansele noastre nu sunt foarte mari, ne lipsesc şi jucători, dar cu puţină şansă poate vom reuşi un egal care ne va duce în primăvara europeană", a explicat preşedintele Helmuth Duckadam.

"Eu aş juca 4-5-1 la Napoli, cu Surdu vârf împins şi cu Stancu mijlocaş."
Gigi Becali patron Steaua

Steaua la Napoli 4-2-3-1

s
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite