Steaua a chemat deţinuţii în ajutor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mâine, la ora partidei, se preconizează că va ninge moderat, iar temperatura va coborî la -9 grade Celsius
Mâine, la ora partidei, se preconizează că va ninge moderat, iar temperatura va coborî la -9 grade Celsius

În timp ce jucătorii se destindeau pe terenul 6 al complexului Ghencea, câteva zeci de puşcăriaşi de la Penitenciarul Jilava se luptau cu troienele de pe arena „Steaua“. Atmosferă de Crăciun în Ghencea. Antrenament deschis, lucru foarte rar la Steaua, bătaie cu bulgări şi alergări uşoare.

Meciul de astăzi cu FC Twente nu mai contează decât pentru palmares, însă cum partida are loc în grupele Ligii Europa, organizarea trebuie făcută ca la carte. „Sperăm să treacă ninsoarea până la ora meciului.

Totuşi, nu cred că o să avem probleme, pentru că avem terenul încălzit. Totul e să nu ningă atât de tare încât să nu se poată disputa meciul", spunea marţi managerul sportiv al Stelei, Basarab Panduru.

Patronul Gigi Becali a investit în refacerea şi modernizarea terenului de joc circa 500.000 de euro în urmă cu trei ani, iar acţiunea a presupus printre altele şi construirea unei instalaţii de încălzire a gazonului, tocmai pentru a nu avea probleme pe timpul iernii.

Ieri, însă, zăpada trona triumfătoare pe terenul „încălzit", astfel că oficialii din Ghencea au trecut la metodele consacrate pe meleagurile noastre: au scos din joc de glezne în jur de 70 de deţinuţi de la penitenciar, care au pus mâna pe lopeţi şi au început să dea omătul la o parte.

Bătaie cu bulgări în loc de antrenament

În asemenea condiţii, nici jucătorii nu au părut tocmai montaţi să facă o partidă memorabilă contra olandezilor. „Avem absenţe notabile, dar asta nu e o scuză. Asta trebuie să îi ambiţioneze pe cei care vor intra în teren", ameninţa tehnicianul Stoichiţă ieri.

Totuşi, antrenamentul a semănat cu o ieşire câmpenească după prima zăpadă: lupte la sol, bătaie cu bulgări, voie bună şi alergări uşoare vreme de un sfert de oră. 

No title
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite