Jelev, aproape de Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jelev (în picioare) este unul dintre cei mai buni străini din campionatul României
Jelev (în picioare) este unul dintre cei mai buni străini din campionatul României

„Roş-albaştrii” s-au înţeles aseară cu Oţelul pentru transferul bulgarului, care nu e însă mulţumit de suma pe care i-o oferă Gigi Becali. După ce au ajuns la un acord cu Oţelul pentru transferul lui Jivko Jelev, roş-albaştrii sunt aproape să obţină semnătura lui Ouon, dar şi a bulgarului Hristo Yovov.

În locul lui Jelev, la Galaţi va juca Răzvan Ochiroşii, care va fi deţinut în coproprietate de cele două formaţii. Gigi Becali i-a oferit bulgarului un salariu de 120.000 de euro, dar fundaşul de 31 de ani nu a fost de acord cu această sumă solicitând mai mult.

El a plecat aseară în Bulgaria pentru trei zile, timp în care steliştii speră să accepte salariul oferit. Jelev a fost dorit cu insistenţă de Mihai Stoichiţă, care a lucrat cu el la Litex în sezonul 2000-2001 şi îi cunoaşte foarte bine calităţile.

Puţină lume ştie că Jivko era adesea trimis să joace în finalul meciurilor atacant, deoarece are o foarte bună lovitură de cap. Din acest motiv, el este fundaşul bulgar cu cele mai multe goluri înscrise în prima ligă din ţara vecină, reuşind în perioada 1998-2007 să marcheze de 37 de ori. Venirea lui Jelev poate determina plecarea lui Sorin Ghionea, pentru care Gigi Becali cere 150.000 de euro.

„Poate merge la Vaslui sau la oricare altă echipă care dă banii ăştia pe el", a spus Gigi Becali, care a precizat că în câteva zile va rezolva şi transferul fundaşului ruandez Ouon, de la AEL Limassol.

„O să mai aduc un bulgar la Steaua. Chiar dacă am greşit cu Krum Bibişkov, el a fost adus de Mache şi de Cristiano Bergodi. Acum am mare încredere, pentru că pentru atacantul acesta garantează Mihai Stoichiţă. Are cam 1.80, atât vă spun deocamdată", a mai spus Gigi Becali la GSP TV. Se pare că jucătorul vizat de finanţatorul Stelei este Hristo Yovov (30 de ani), de la Levski Sofia.

Karamyenii, spre Steaua!

Marian Iancu a anunţat aseară că este gata să-i cedeze în Ghencea pe fraţii Artiom şi Arman Karamyan, în cazul în care cei doi nu-şi vor prelungi contractele scadente în vară. „În schimbul lor îl vreau pe Andrei Ionescu. Este o idee de-a mea, pentru că Ionescu e foarte tânăr, în timp ce Karamyenii au 31 de ani şi vor să-şi asigure spatele.

Dacă n-ajung la un acord cu ei, sunt obligat să-i las să plece chiar şi la o contracandidată, pentru a nu-i pierde gratis la finalul sezonului", a declarat Iancu. Un impediment în realizarea transferului este reprezentat de salariile celor doi fraţi. Artiom primeşte 300.000 de dolari pe sezon, în timp ce Arman câştigă jumătate din această sumă, bani pe care Gigi Becali nu vrea să-i dea.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite